Blog ScandiPark i Handewitt: At arbejde i detailhandlen - DA - da

ScandiPark

Grænseløs arbejdsglæde - Teamwork i ScandiPark

scan-blog-grafik-april

Du ved godt, hvordan det er at handle i ScandiPark: Gode parkeringsmuligheder, hjælpsomme medarbejdere og et stort udvalg af lækre grænsevarer giver dig den perfekte shoppeoplevelse. Men hvordan er det mon at arbejde i ScandiPark? Rastepladsen i Handewitt ligger tæt på motorvejen ved den dansk-tyske grænse, og tiltrækker hver dag talrige kunder fra både Skandinavien og Tyskland. Her bliver det bestemt aldrig kedeligt!  

Alsidige opgaver og et stærkt team

Fra opfyldning af varer og kundesupport til administration og IT: hele 150 dedikerede medarbejdere i alle aldre sørger hver dag for, at alt kører på skinner. Ca. halvdelen er i øvrigt kvinder. Sammen har de ansvar for 2.500 m2 lagerbeholdning og 2.500 m2 salgsareal. Det er rigtig meget! Sortimentet favner omkring 25.000 forskellige produkter, der begejstrer både tilbudsjægere og feinschmeckere. Så ja – der er altid noget at se til, når man arbejder i ScandiPark. Og humøret er højt hos medarbejderne: En stærk holdånd og en fremtrædende arbejdsglæde præger samarbejdet.

På den måde er det dygtige salgspersonale altid klar til at betjene kunderne med et smil; ved kassen, ude blandt varerne, i Funpark eller også hos team tankstation. Ser man godt efter, så ved man, at en stor del af dem er flersproget – det afslører flagene på navneskiltene. I en virksomhed med en international kundekreds er stærke sprogkompetencer selvfølgelig guld værd. Derfor har de medarbejdere, der gerne vil lære dansk, også ScandiParks fulde opbakning.

En arbejdsplads med højt til loftet

Medarbejderudvikling er generelt noget, vi prioriterer højt i ScandiPark. Derfor er det meget almindeligt, at medarbejdere opkvalificeres og tilegner sig nye kompetencer ved hjælp af kurser. Fx er der mulighed for at tage et gaffeltruckkørekort hos os, hvis det har relevans for éns opgaver. For jo – selvfølgelig sætter man også i ScandiPark pris på erhvervserfaring, men det er ikke altafgørende for en ansættelse. Det vigtigste er, at man er en motiveret holdspiller, der har lyst til at indgå i teamet. 

Derudover tages der for så hvidt muligt højde for, at mennesker er forskellige – og dermed også har forskellige behov. På grund af de lange åbningstider, arbejdes der i Scandipark i skifteholdsdrift. Fordelen er, at arbejdstider ofte kan tilpasses efter individuelle ønsker. Mens nogle medarbejdere fungerer bedst i en fuldtidsstilling, foretrækker andre at arbejde i deltid. Det er ingen problem hos os – således kan man fx fint kombinere arbejde med familie, universitetet eller fritidsaktiviteter.   

Foden ind på arbejdsmarkedet

Så alsidige, som ScandiParks arbejdsopgaver er, så alsidig er også hele vores team: fra husets mangeårige medarbejder til praktikanten er alle alders- og erfaringsgrupper repræsenteret. Mange unge mennesker, der ser deres fremtid i detailhandlen, kommer til os for at blive fx butikselev eller uddanne sig indenfor digital handel eller lagerstyring. Og hvad så, når de har bestået forløbet? Ofte bliver de hos os og får en fastansættelse – for ScandiPark er fortsat i en rivende udvikling og har altid brug for dygtige hænder og hoveder.

Er du blevet nysgerrig?

Du kan se mere om ScandiPark som arbejdsgiver i denne video (på tysk).

05B887E5-72BF-4933-8060-C0BB55C3CD19