Billige grænsevarer fra Handewitt

Scandinavian Park grænsebutik

ScandiParks indkøbsmarked er ikke en almindelig grænsebutik eller grænsehandel, som du kender den fra Tyskland. Markedet er stort, hvad du allerede får en fornemmelse af, når du kommer til parken via motorvej E45. Butikken med de store reklamebannere kan allerede ses fra motorvejen – umiddelbart derefter kører du ud af den 1. afkørsel efter grænsen.

Selve grænsebutikken råder over hele 2.500 m2 salgsareal. Her får du både:

 • sodavand
 • øl på flaske eller dåse
 • spiritus
 • rødvine
 • hvidvine
 • rosévine
 • chokolade
 • vingummi
 • tyggegummi
 • bolsjer
 • lakrids
 • men også friske varer og husholdningsprodukter, som rensemidler, vaskemidler og meget mere.

Se månedens tilbud i grænsebutikkens reklameavis, der både kan ses online, som e-paper eller downloades som PDF.

I modsætning til mange andre tyske butikker ved Flensborg, har grænsebutikken også åbent om søndagen og på helligdage.

Kontakt: 

Tlf. +49 (0) 4608 971650
Fax +49 (0) 4608 9716559
info(at)scandinavian-park.dk

Og hvis du ikke vil gå glip af nyheder om parken og de mange billige tilbud, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet.

 

Grænsebutikken med de billige tilbud!

Gør en god grænsehandel i Handewitt

I Handewitt i Flensborg, tæt på den dansk-tyske grænse og motorvej E45/A7, venter Scandinavian Park indkøbsmarked på dig, der elsker at spare penge på dejlige grænsevarer. Scandinavian Park er en grænsebutik udover det sædvanlige. Her bliver grænsehandel til en fornøjelse for hele familien! Både pga. udvalget og det imponerende salgsareal.

Grænsehandel på den sjove måde

Scandiavian Parks grænsebutik byder på hele 2.500 m2 salgsareal fyldt med lækre grænsevarer til billige priser. Er du løbet tør for fx øl, slik, vin, drikkevarer, spirituosa, slik, lakrids og chokolade, så fortvivl ej: Besøg grænsebutikken ScandiPark i Handewitt og fyld dit personlige lager op igen på ingen tid. Sortimentet favner noget til enhver smag og enhver lejlighed. Således shopper du blandt andet billige grænsevarer, der forsøder hverdagen og weekenden. Dyk fx ned i Scandinavian Parks afdeling for slik og søde sager og køb billig chokolade og slik fra kendte mærker til tyske priser. I ScandiPark får du alt fra Marabou, Toblerone, Milka, Kinder og Ferrero til Toms, Anthon Berg og meget, meget mere. Står den på filmaften eller fødselsdag, så er en tur til ScandiPark i Handewitt absolut på sin plads. Køb masser af grænsevarer til små penge! Også udvalget af drikkevarer fejler intet her i grænsebutikken i Flensborg i Handewitt:  Køb pantfrie drikkevarer som øl, sodavand eller cider i grænsehandlen Scandinavian Park. Udfyld blot eksporterklæringen, så sparer du panten på mange drikkevarer.

De bedste tilbud: Scandinavian Park

Særlige lejligheder kræver særlige dråber. Kan du se frem til bryllupsfest, konfirmation, studentergilde, julefrokost eller påskefrokost? Eller mangler du en god gave til én af dine kære? Køb vin, spirituosa, whisky, rom, gin, vodka eller slik i XXL-version i Scandinavian Park i Handewitt! Kvaliteten er i top, mens priserne naturligvis er lave.

Meget mere end grænsevarer – spar penge i Handewitt!

I ScandiPark kan du ikke bare købe slik, chokolade, pantfrie drikkevarer, sodavand, øl, vin og spirituosa. Der er også en kæmpe afdeling for varer til husholdningen. Fx rensemidler, vaskemidler, engangsservice, rengøringshandsker, sæbe og meget mere. Selv dyrefoder er del af Scandinavian Parks udvalg, således at du også kan shoppe billig kattemad og hundefoder. Ja, i Scandinavian Park er der virkelig noget til enhver smag.

Grænsebutikken i Handewitt: Køb ind i ScandiPark

Når du besøger Scandinavian Park i Flensborg, så kan du derudover glæde dig til en stor parkeringsplads med plads til både personbiler og autocampere. Indkøbsmarkedet er rummeligt og har god plads på gangene. Det er derfor altid en positiv oplevelse at shoppe i ScandiPark i Handewitt. Husk også at tjekke grænsebutikkens tilbudsavis og se, hvilke tilbud du absolut må have fingre i. Bliver du sulten af at købe grænsevarer? Så kan du nyde en snack i en af spisestederne, som du finder fx ved indgangen til grænsebutikken. Vi glæder os til at se dig i Scandinavian Park i Handewitt!