ScandiParks mange partnere

Vi står sammen om grænsehandel!

Uden vores samarbejdspartnere var Scandinavian Park sikkert ikke, hvad den er i dag. Vi vil her takke alle vores partnere for det gode samarbejde. Du er velkommen til at kigge ind på deres hjemmesider.

  • Klaus+Co – Mercedes Benz

Klaus+Co er autoriseret Mercedes-Benz forhandler og serviceværksted i Flensborg, Niebüll og Kappeln. Her får du et stort udvalg af attraktive personbiler, varebiler og lastbiler – såvel nye som brugte.
www.klaus-co.de/dk

  • CJ Schmidt modeverden

Oplev internationale modemærker til damer og til mænd på over 13 000 kvm i vores modehus og de nyeste trends indenfor sport og fritid i Sporthaus. Palmgarten byder på skønne ideer til indretning og pynt af dit hjem. Velkommen i Husum.
www.cjschmidt.de

  • Happy Days – ferie til specialpris

Slotsferie, kroophold og badeferie – Scandinavian Park tilbyder hotelophold til fordelspris i Europa. Klik dig frem og se, om der ikke er et ophold, der passer lige til dig – uanset om du har en weekend, et par fridage eller en hel sommerferie til rådighed. 
Læs mere om ferier fra Happy Days her

  • Royal Beer

En dansk øl med en karakteristisk frugtagtig duft. Det er det, der udgør Royal øl. Royals komplette sortiment, informationer og konkurrencer finder du her:
www.royalbeer.dk

  • Turistinformationen Flensborg

Flensburg Fjord Tourismus GmbH markedsfører Flensborg by. Til virksomhedens opgaver hører markedsføringen overfor turister i ind- og udlandet, driften af selve turistinformationen i byen og udviklingen af nye produkter for turister i Flensborg og omegn. Derudover arrangerer Flensburg Fjord Tourismus GmbH også events.
www.flensburg-tourismus.de

  • Golfferie.dk

Tips og reservering af din golfferie i Tyskland hos
www.golfferie.de

  • traveltips.dk

Tips og reservering af din ferie i Tyskland hos
www.traveltips.dk

  • Ostsee-Slesvig-Holsten

Forkælelsesferier i Slesvig-Holsten – Østersøen i Tyskland.
www.ostsee-schleswig-holstein.de