ScandiParks nye tilbudsavis er ude!

Sommertilbud XXL:

Solen er kommet til det danske sommerland, og vi tager nu for alvor hul på have- og feriesæsonen! Så er det godt, at ScandiPark er klar med en spritny tilbudsavis. På hele 40 sider finder du et kæmpestort udvalg af grænsevarer, der gør sommeren perfekt! Du har med andre ord igen mulighed for at spare masser af penge, når du handler hos os i Handewitt.

Står den fx på BBQ eller havefest med venner og familie? Så husk at fylde dit personlige lager op med sodavand, øl, vin og danskvand – køb dine pantfrie drikkevarer i grænsebutikken Scandinavian Park. Alle jer, der elsker cocktails, bør også tage et smut forbi vores store afdeling for spirituosa: Gin, vodka, whisky og rom får du lige nu til attraktive priser. Selvfølgelig kan du også dykke ned i vores sliksortiment og købe chokolade, slik, vingummi og lakrids til tyske priser. Alt dét – og mange flere lækre grænsevarer – finder du lige nu i vores aktuelle tilbudsavis.

Og der er mere af det gode: For efter to års pause er Weight Winners endelig tilbage i ScandiPark! Den populære konkurrence, hvor du med en smule held kan hive den helt store præmie i land, er klar med fire spændende runder. Tilmeld dig lodtrækningen online eller i butikken i Handewitt. Måske er det dig, der vinder din og dine venners vægt i Marabou, Captain Morgan, Coca-Cola eller Königsmosel. Held og lykke!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
23.06.–17.08.
Læs e-paper

KOMBINER INDKØBET MED ET DINNER!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

 

Pantfrie drikkevarer

Spar panten: Eksport­erklæring

Opret online eller download
Kalder alle tilbudsjægere:
Opdag stærke tilbud i Scandinavian Park

Billige grænsevarer til enhver lejlighed og altid til små priser: Dét er hvad du får i ScandiPark i Handewitt, i Flensborg. Vores grænsebutik, beliggende nær den dansk-tyske grænse, byder på et kæmpe udvalg indenfor pantfrie drikkevarer, øl, sodavand, vin, spirituosa, slik, chokolade, dyrefoder og meget mere. Ca. én gang om måneden udkommer vores tilbudsavis, hvori du finder dejlige grænsevarer passende til årstiden til attraktive priser.

Der er forår i luften – friske tilbud fra Flensborg

Når temperaturerne bliver mildere, begynder vi at se frem til sommeren. Måske med en eksotisk cocktail eller vin samt dejlig chokolade, slik og lakrids. Og så ser vi selvfølgelig frem til påskefrokosten, hvor vi nyder god mad og lækre pantfrie drikkevarer: Fra påskebryg, øl, vin og mousserende vin – alt til festen finder du naturligvis i Scandinavian Park i Handewitt.

Sommer i Scandinavian Park, Flensborg

Den varme tid på året er ofte lig med ferie, konfirmationer, studentergilder og fødselsdage. Står den på havefest med familien? Sodavand, cider, danskvand, øl, vin og spirituosa til spændende drinks er et must-have, når vi hygger i det fri. Køb dine drikkevarer i grænsebutikken i Handewitt, og husk at udfylde eksporterklæringen: Så sparer du også panten på mange drikkevarer. Alt til grillen får du naturligvis også i ScandiPark.

Tid til hygge: gør et kup i Handewitt

I efteråret skruer vi op for hyggen – også i ScandiPark! Det er nu, vi forkæler os selv med slik, chokolade, lakrids og vingummier. For hvad er en filmaften uden søde sager! Foretrækker du et godt glas vin, whisky, rom, vodka eller gin? Så gå på opdagelse i vores sortiment for spirituosa og vin og spar masser af penge.

Gå julen i møde med ScandiPark

Når kalenderen siger advent, er det tid til hjemmebag! Også her kan du spare penge: Køb marcipan, nougat, chokolade, kakao, nødder, mandler og meget mere i Scandinavian Park i Handewitt! Mangler du en gaveidé? Toblerone eller Marabou får du i XXL-version i vores grænsebutik. Eller skab glæde med en god whisky, rom, vodka, gin, vin eller champagner.

Klar, parat – spar!

Køb billige grænsevarer året rundt i Scandinavian Park – modsat mange andre butikker i Tyskland har vi også åbent om søndagen og på de fleste helligdage. Vi glæder os til at se dig i grænsebutikken i Flensborg!