ScandiParks nye tilbudsavis er ude:

Det juler nu i Handewitt!

Årets højtid nærmer sig med hastige skridt – og det kan også mærkes i ScandiPark, hvor vores juleboder allerede spreder masser af julestemning! Er du så småt begyndt på at planlægge dit juleindkøb? Så husk at læse ScandiParks nye tilbudsavis! Den er smækfyldt med et stort udvalg af lækre grænsevarer til stærke priser.

Køb fx læskende drikke fra vores afdeling for sodavand: Her får du alle herlighederne fra bl.a. Harboe, X-RAY Energy Drink, Egekilde, Schweppes, Coca-Cola, Carlsberg og Tuborg. I tilbudsavisen finder du også mange slags øl – perfekt til julefrokosten med vennerne. Der er selvfølgelig også noget til vinelskerne: Forkæl dig selv og gæsterne med smagfulde dråber fra nær og fjern. Vi har også mange vine i den smarte Bag-in-Box samt lækre madvarer til julefrokostbordet. I Mr. Scandis Finest finder du i øvrigt fortsat nogle af vores favoritter indenfor whisky, vodka, gin, rom og bobler.

Som noget særligt kan alle, der abonnerer på ScandiParks nyhedsbrev, se frem til fire eksklusive tilbud! Du kan læse mere om Mr. Scandis X-MAS DEALS i vores aktuelle tilbudsavis. Og bare rolig: Hvis du ikke allerede modtager nyhedsbrevet, kan du stadig nå at registrere dig.

Kører du over grænsen for at shoppe pantfrie drikkevarer, vin og spirituosa i ScandiPark, så husk også at fylde indkøbsvognen med slik og chokolade. For naturligvis skal der være plads til fredagsslik! Spar masser af penge på fx Toms Pingeling, Malaco, Marabou, Ritter Sport og meget mere.

KOMBINER INDKØBET MED ET DINNER!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

 

Pantfrie drikkevarer

Spar panten: Eksport­erklæring

Opret online eller download
Kalder alle tilbudsjægere:
Opdag stærke tilbud i Scandinavian Park

Billige grænsevarer til enhver lejlighed og altid til små priser: Dét er hvad du får i ScandiPark i Handewitt, nær Flensborg. Vores grænsebutik, beliggende nær den dansk-tyske grænse, byder på et kæmpe udvalg indenfor pantfrie drikkevarer, øl, sodavand, vin, spirituosa, slik, chokolade, dyrefoder og meget mere. Ca. én gang om måneden udkommer vores tilbudsavis, hvori du finder dejlige grænsevarer passende til årstiden til attraktive priser.

Der er forår i luften – friske tilbud fra Handewitt

Når temperaturerne bliver mildere, begynder vi at se frem til sommeren. Måske med en eksotisk cocktail eller vin samt dejlig chokolade, slik og lakrids. Og så ser vi selvfølgelig frem til påskefrokosten, hvor vi nyder god mad og lækre pantfrie drikkevarer: Fra påskebryg, øl, vin og mousserende vin – alt til festen finder du naturligvis i Scandinavian Park i Handewitt.

Sommer i Scandinavian Park, i Handewitt

Den varme tid på året er ofte lig med ferie, konfirmationer, studentergilder og fødselsdage. Står den på havefest med familien? Sodavand, cider, danskvand, øl, vin og spirituosa til spændende drinks er et must-have, når vi hygger i det fri. Køb dine drikkevarer i grænsebutikken i Handewitt, og husk at udfylde eksporterklæringen: Så sparer du også panten på mange drikkevarer. Alt til grillen får du naturligvis også i ScandiPark.

Tid til hygge: gør et kup i Handewitt

I efteråret skruer vi op for hyggen – også i ScandiPark! Det er nu, vi forkæler os selv med slik, chokolade, lakrids og vingummier. For hvad er en filmaften uden søde sager! Foretrækker du et godt glas vin, whisky, rom, vodka eller gin? Så gå på opdagelse i vores sortiment for spirituosa og vin og spar masser af penge.

Gå julen i møde med ScandiPark

Når kalenderen siger advent, er det tid til hjemmebag! Også her kan du spare penge: Køb marcipan, nougat, chokolade, kakao, nødder, mandler og meget mere i Scandinavian Park i Handewitt! Mangler du en gaveidé? Toblerone eller Marabou får du i XXL-version i vores grænsebutik. Eller skab glæde med en god whisky, rom, vodka, gin, vin eller champagner.

Klar, parat – spar!

Køb billige grænsevarer året rundt i Scandinavian Park – modsat mange andre butikker i Tyskland har vi også åbent om søndagen og på de fleste helligdage. Vi glæder os til at se dig i grænsebutikken i Handewitt!