ScandiParks nye tilbudsavis er ude!

Klar, parat, efterår:

Det er blevet den tid på året, hvor dagene bliver kortere – og hvor vi skruer op for hyggen i den hjemlige stue. Glæder du dig også til at tilbringe kvalitetstid med familie og venner, måske efter en rask gåtur i den farverige natur? Så har vi tilbuddene, du ikke vil misse!

I vores nye tilbudsavis har vi samlet et stærkt udvalg af dejlige grænsevarer, der bestemt hører efteråret til: Udover sodavand, øl og dagligvarer får du lige nu også alverdens lækre slags slik til lavpris. Og der er masser af det! Du kan fx købe Toms Favoritter – hele 1,9 kg – eller Toms Festival – hele 2,4 kg – og spare masser af penge på lækker chokolade. Men der er selvfølgelig også noget til dig, der elsker Daim, Mars Minis, Toblerone, Marabou og meget mere. Opdag mulighederne i vores tilbudsavis, og køb ind til efterårets mange hyggeaftener. Måske vil du også fylde dit personlige sliklager op i god tid for at blive klar til Halloween.

Apropos forberedelse: Julen nærmer sig med hastige skridt! I ScandiPark kan du allerede nu købe ind til december – fyld indkøbskurven med fx marcipan, nougat, nødder, chokolade og julekalendere til lavpris. Og så kan du i øvrigt få gang i julestemningen, når du besøger vores julemarked i grænsebutikken i Handewitt. Vi glæder os til at se dig!

Kjøp billig i tyskland!
22.09.–26.10.
Les vår e-paper

Pantfrie drikkevarer

Spar panten: Eksporterklæring

Opret digital eller download
Kalder alle tilbudsjægere:
Opdag stærke tilbud i Scandinavian Park

Billige grænsevarer til enhver lejlighed og altid til små priser: Dét er hvad du får i ScandiPark i Handewitt, i Flensborg. Vores grænsebutik, beliggende nær den dansk-tyske grænse, byder på et kæmpe udvalg indenfor pantfrie drikkevarer, øl, sodavand, vin, spirituosa, slik, chokolade, dyrefoder og meget mere. Ca. én gang om måneden udkommer vores tilbudsavis, hvori du finder dejlige grænsevarer passende til årstiden til attraktive priser.

Der er forår i luften – friske tilbud fra Flensborg

Når temperaturerne bliver mildere, begynder vi at se frem til sommeren. Måske med en eksotisk cocktail eller vin samt dejlig chokolade, slik og lakrids. Og så ser vi selvfølgelig frem til påskefrokosten, hvor vi nyder god mad og lækre pantfrie drikkevarer: Fra påskebryg, øl, vin og mousserende vin – alt til festen finder du naturligvis i Scandinavian Park i Handewitt.

Sommer i Scandinavian Park, Flensborg

Den varme tid på året er ofte lig med ferie, konfirmationer, studentergilder og fødselsdage. Står den på havefest med familien? Sodavand, cider, danskvand, øl, vin og spirituosa til spændende drinks er et must-have, når vi hygger i det fri. Køb dine drikkevarer i grænsebutikken i Handewitt, og husk at udfylde eksporterklæringen: Så sparer du også panten på mange drikkevarer. Alt til grillen får du naturligvis også i ScandiPark.

Tid til hygge: gør et kup i Handewitt

I efteråret skruer vi op for hyggen – også i ScandiPark! Det er nu, vi forkæler os selv med slik, chokolade, lakrids og vingummier. For hvad er en filmaften uden søde sager! Foretrækker du et godt glas vin, whisky, rom, vodka eller gin? Så gå på opdagelse i vores sortiment for spirituosa og vin og spar masser af penge.

Gå julen i møde med ScandiPark

Når kalenderen siger advent, er det tid til hjemmebag! Også her kan du spare penge: Køb marcipan, nougat, chokolade, kakao, nødder, mandler og meget mere i Scandinavian Park i Handewitt! Mangler du en gaveidé? Toblerone eller Marabou får du i XXL-version i vores grænsebutik. Eller skab glæde med en god whisky, rom, vodka, gin, vin eller champagner.

Klar, parat – spar!

Køb billige grænsevarer året rundt i Scandinavian Park – modsat mange andre butikker i Tyskland har vi også åbent om søndagen og på de fleste helligdage. Vi glæder os til at se dig i grænsebutikken i Flensborg!