Grænsebutikken ScandiPark Handewitt

Gør grænsehandel endnu sjovere

Hos os i Scandinavian Parks grænsehandel finder du alt, hvad hjertet begærer på 200.000 kvm. Scandinavian center, som nogle kunder også kalder det, byder på en grænsebutik / et indkøbscenter, hvor der venter tilbud indenfor cola, sodavand, øl, dåseøl, vin, slik (børn elsker deres fredagsslik) og chokolade. Dette supermarked danner parkens hjerte. Udover denne grænsebutik finder du i parken en række andre kendte forretninger. De sørger bl.a. for, at vores gæster ikke går sultne hjem efter en lang shoppingtur eller at rejsende kan overnatte.

I ScandiPark, som er en rasteplads, der ligger direkte ved den første frakørsel på motorvejen efter grænsen, finder du alle de services, du kan ønske dig. Vi har tænkt på det hele. Lige fra spisesteder, autoværksted og et hotel til et indkøbscenter med speciel designede indkøbsvogne til kørestolsbrugere, samt toiletter for handicappede – der er mange gode grunde til at shoppe i ScandiPark.

Du skal være velkommen til at se dig omkring på vores hjemmeside. Her får du lidt information om parkens butikker og om vores aktuelle tilbud.

Vores partnere