Centret til campister i ScandiPark

Grænsehandel, overnatning, vask og service

I Scandinavian Park finder campister alt det, som hjertet begærer. Vores store rasteplads byder campister på enhver mulighed for at handle – vi har også åbent søn- og helligdage. Følg os på Facebook og Instagram, hvor vi løbende holder dig informeret om både tilbud og særlige åbningstider.

Ferien starter med et besøg i Handewitt

Læg vejen forbi ScandiPark når turen går sydpå, eller besøg os som del af den forudgående planlægning. I parkens store indkøbscenter kan du gå på storindkøb til små penge. Find lækre retter eller drikkevarer til ferien, grilltilbehør, kul, flaskegas og meget mere, der gør din time out under fjerne himmelstrøg endnu bedre.

Tank billigt på team tankstation eller foretag en hurtig reparation hos Volkswagen Economy Service, hvis der er behov. Intet står i vejen for en ny rejse. Mr. Scandis Truckwash byder desuden på fremragende rengøring og pleje for selv de største autocampere, campingvogne, varevogne og endda busser.

Skal det praktiske lige på plads? Kig ind hos Skandic & Nordic Reisemobile, vores specialist i udlejning og salg af campingvogne og autocampere. På virksomhedens eget værksted laves der reparationer og service, og i den store butik finder du over 5.000 produkter inden for alt, hvad der har med camping at gøre. Fra den lille reservedel til det kæmpestore fortelt.

Hej hverdag: Afslut din ferie med Scandinavian Park

Beliggende tæt ved motorvejen E45/A7, er ScandiPark naturligvis også et attraktivt sted at holde ind, når turen igen går tilbage til Danmark. Har ferien forsynet dig og familien med ny energi og adspredelse? Scandinavian Park byder på en uforglemmelig og stressfri shoppingoplevelse: Køb pantfrie drikkevarer, slik, vin samt spirituosa, og sørg for, at det hjemlige lager er godt fyldt op med dine favorit grænsevarer, når hverdagen igen melder sig.

Lang køretur bag dig? Hold en pause i Handewitt!

Hvad end du er på vej mod syd eller nord – mange timer bag rettet kalder på en god nats søvn. Hos os finder du gode og billige overnatningsmuligheder i vores ibis budget Hotel eller også på vores p-pladser for autocampere og campingvogne. Her venter dig desuden storslåede sanitære faciliteter inkl. brusere, baby-/puslerum og vaskemuligheder samt tørretumblere. Kom til Mr. Scandis Truckwash og lad din campingvogn eller autocamper blive skinnende ren i Nordtysklands mest moderne vaskehal til de helt store køretøjer. Også rensningen af kemiske toiletter ved team tankstation er muligt i Scandinavian Park.

En oplevelse for hele familien – direkte ved E45/A7

Find vej til ScandiPark ved hjælp af vores rutevejledning og tjek vores oversigt over parken, for at se hvad der venter dig: Udover en omfattende service for campister, fremragende indkøbsmuligheder og rummelige p-pladser, kan du også nyde dit stop i Scandinavian Park med noget lækkert mad i Steak'n more, hos Burger King eller i Me Café. Scandinavian Park Handewitt er med andre ord den perfekte rasteplads til alle, der krydser grænsen.