Blog Et stærkt team: Scandinavian Park og SG Flensburg-Handewitt. - DA - da

Scandi Park og SG

Kærlighed til håndbold og regionen

scan-hp-blog-sg

I Flensborg er der én sport, som overgår alle andre og som har de mest entusiastiske fans. Vi taler selvfølgelig om håndbold. Den fantastiske stemning som sporten skaber, den ubeskrivelig teamånd og det stærke sammenhold blandt fans er ganske enkelt smittende – også for os i Scandi Park.

Derfor har vi i mange år været hovedsponsor for SG Flensburg-Handewitt, og sidste sommer har vi atter forlænget vores aftale med yderligere to år. Denne håndboldklub er en absolut sværvægter og en sand stjerne i sportsverdenen – både i og udenfor Slesvig-Holsten: Holdet har ikke blot vundet Champions League én gang, men også det tyske mesterskab tre gange og DHB-pokalen fire gange. Det gør SG til et af de bedste hold i Europa.

Et helhjertet partnerskab

"I mange år har SG ikke kun været en hjertesag for mig, men også en vigtig del af regionen. Desuden har de ligesom Scandi Park en stærk relation til Skandinavien", fortæller Hans-Werner Petersen, ejer af Scandi Park, om forholdet til klubben.

Også SG Flensburg-Handewitt sætter pris på samarbejdet, som holdmanager Dierk Schmäschke understreger: "Vores værdier og målsætninger passer perfekt sammen, så vi ser frem til at fortsætte SG's succeshistorie i fællesskab. Vi er forbundet gennem vores tilknytning til Skandinavien og vores kærlighed til håndbold."

Det har vi tilfælles: Grænseløs entusiasme

Den grænseoverskridende dimension er en anden ting, som SG og ScandiPark har til fælles. En stor del af håndboldholdet kommer oprindeligt fra Danmark, Sverige eller Norge. Ligesom vores kunder. Desuden bor mange SG-spillere med deres familier i Handewitt i umiddelbar nærhed af vores indkøbscenter, så man kan ofte løbe ind i dem når man handler her eller leger med børnene i Funpark.

Kort sagt: Vi har et venskab med en fremtid!

Deler du vores begejstring for håndbold og SG Flensburg-Handewitt? Så følg ScandiPark på Facebook og Instagram, hvor vi regelmæssigt udlodder billetter til spændende SG-kampe!