Blog ScandiParks Click & Collect: Forudbestilling - DA - da

Alle kategorier

I digitaliseringens tegn - ScandiParks Click & Collect

scan-blog-header-clickcollect-april

Vi er en hel del, der særligt i de seneste to år har fundet ud af, at rigtig mange af hverdagens gøremål fint kan ordnes hjemmefra. Fra hjemmekontor til onlineshopping: Digitaliseringen har fået et gevaldigt skub!

Her i ScandiPark er vi selvfølgelig også med på bølgen – til stor glæde for vores skandinaviske kunder, der flittigt benytter sig af ScandiParks Click & Collect.

Klik og køb

For nogle gange kan man bare ikke overskue at skulle ud at handle. Kender du det? Men det skal jo gøres, fx hvis familien er ved at løbe tør for sodavand og slik. I de tilfælde foretrækker mange at smække benene op på sofaen og fylde indkøbskurven digitalt. Dét kan vi godt forstå! Det er nemlig hyggeligt at sidde og klikke sig igennem ScandiParks sortiment sammen med familien.

How to: Sådan gør man

Du har to muligheder, når du vælger at bruge ScandiParks Click & Collect: Enten opretter du en kundekonto, hvor dit navn og din adresse gemmes til senere brug. Eller også bestiller du dine varer uden at oprette en kundekonto – så skal dine oplysninger indtastes igen, næste gang du shopper online. Fælles for begge løsninger er, at man:

  • Selv vælger afhentningstidspunkt
  • Udfylder eksporterklæringen digitalt eller i vores grænsebutik
  • Modtager en ordrebekræftelse pr. mail
  • Betaler, når varerne afhentes

ScandiPark udvider løbende onlineudvalget således, at næsten alle parkens produkter også kan forudbestilles digitalt. Skulle det dog ikke være tilfældet, så er vores kunder velkommen til at sende os en mail til info(at)scandinvian-park.de.

En oplevelse for hele familien

Selvfølgelig er det altid noget særligt at slentre igennem vores grænsebutik, og lade sig inspirere af de mange dejlige grænsevarer – det er en oplevelse, de færreste vil snydes for. Derfor er det faktisk også ofte sådan, at vores skandinaviske kunder kombinerer de to muligheder: Drikkevarerne forudbestilles, mens slik og chokolade købes direkte i butikken, når Click & Collect-ordren afhentes. På den måde får man det bedste af to verdener.

Og så er det din tur!

Måske er du allerede rutineret bruger af vores Click & Collect. Men muligvis har du endnu ikke prøvet at benytte dig af den digitale indkøbsløsning. Som du kan se, er forudbestillingen ganske nem at navigere rundt i. Brug den i hverdagen, eller fx i forbindelse med din ferie sydpå, og spar masser af tid, næste gang du shopper grænsevarer i ScandiPark!

76240F36-97D5-4883-9FA4-297325020B8F