Blog ScandiPark i Handewitt: Arbeid i detaljhandelen - NO - no

ScandiPark

Grenseløs arbeidsglede - teamwork i ScandiPark

scan-blog-grafik-april

Du vet hvordan det er å handle i ScandiPark: Gode parkeringsmuligheter, hjelpsomme medarbeidere og et stort utvalg av deilige frossenvarer gir den perfekte handleopplevelsen. Men hvordan er det å jobbe i ScandiPark? Rasteplassen i Handewitt ligger like ved motorveien på den dansk-tyske grensen og tiltrekker seg hver dag mange kunder fra både Skandinavia og Tyskland. Her er det aldri kjedelig!

Allsidige oppgaver og et sterkt team

Fra varepåfylling og kundesupport til administrasjon og IT: 150 engasjerte medarbeidere i alle aldre sørger for at alt går som smurt hver dag. Omtrent halvparten av dem er kvinner. Til sammen har de ansvaret for 2 500m2 lager og 2 500m2 salgsareal. Det er mye! Sortimentet omfatter rundt 25 000 forskjellige produkter som vil glede både kjøpsjegere og kjennere. Så ja - det er alltid noe å gjøre når man jobber i ScandiPark. Og medarbeiderne er i godt humør: Samarbeidet er preget av en sterk lagånd og stor arbeidsglede.

Det betyr at de dyktige selgerne alltid er klare til å betjene kundene med et smil; i kassen, blant varene, i Funpark eller på teamets bensinstasjon. Hvis du ser nøye etter, vil du oppdage at mange av dem er flerspråklige, noe flaggene på navneskiltet avslører. I et selskap med en internasjonal kundebase er gode språkkunnskaper selvsagt gull verdt. Derfor får de som ønsker å lære seg dansk, full støtte fra ScandiPark.

En arbeidsplass med høyt under taket

Medarbeiderutvikling er generelt noe vi prioriterer i ScandiPark. Derfor er det svært vanlig at medarbeiderne oppgraderer ferdighetene sine og tilegner seg ny kompetanse gjennom kurs. Det er for eksempel mulig å ta truckførerbevis hos oss hvis det er relevant for arbeidsoppgavene dine. ScandiPark verdsetter selvfølgelig også arbeidserfaring, men det er ikke avgjørende for ansettelse. Det viktigste er at du er en motivert lagspiller som ønsker å være en del av teamet.

I tillegg tar vi i størst mulig grad hensyn til at mennesker er forskjellige - og derfor har ulike behov. På grunn av de lange åpningstidene jobber Scandipark i skift. Fordelen er at arbeidstiden ofte kan tilpasses etter individuelle ønsker. Mens noen ansatte fungerer best i en heltidsstilling, foretrekker andre å jobbe deltid. Det er ikke noe problem for oss - det er for eksempel enkelt å kombinere jobb med familie, studier eller fritidsaktiviteter.

Et fotfeste på arbeidsmarkedet

Like mangfoldig som ScandiParks arbeidsoppgaver er, like mangfoldig er hele teamet vårt: Alle alders- og erfaringsgrupper er representert, fra medarbeidere med lang fartstid i huset til praktikanter. Mange unge mennesker som ser for seg en fremtid i varehandelen, kommer til oss for å bli for eksempel butikklærlinger eller for å utdanne seg innen digital handel eller lagerstyring. Og hva skjer når de har fullført programmet? Ofte blir de hos oss og får fast ansettelse - for ScandiPark er fortsatt i rivende utvikling og trenger alltid dyktige hender og hoder.

Er du nysgjerrig?

Du kan finne ut mer om ScandiPark som arbeidsgiver i denne videoen (på tysk).

05B887E5-72BF-4933-8060-C0BB55C3CD19