Onlineshop
Element 1
Mandag – fredag
kl. 10 - 19
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 19
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Søde fristelser til slikmunde

Vores kærlighed for slik rækker mange hundrede år tilbage og har en lang tradition. I mange kulturer spiller de søde sager en særlig rolle. Allerede Mayaerne fandt glæde ved chokolade; i år 600 e.kr. begyndte de at kultivere kakaotræer og smage søde drikkevarer til med kakao. Men det er først i slutningen af 1800-tallet, at de søde lækkerier når ud i vores butikker.

Siden da er vores kærlighed til slik ikke aftaget. Hvem kan ikke lide at lade et stykke chokolade smelte på tungen? Slik og søde varer markerer de særlige begivenheder: Fyldte chokolader til morsdag, bolsjer og karameller i fastelavnstønden, marcipanæg til påske og slikposer til børnefødselsdage. Lækkerierne får smilet frem hos de fleste af os, og sande slikmunde fejrer også de små særlige øjeblikke i hverdagen; om det er på biografturen, når vi spiller brætspil med vennerne, eller når børnebørnene kommer på besøg.

Der er vist ingen tvivl om, at også vi i Scandinavian Park er vilde med slik – det vidner vores store afdeling for søde varer virkelig om. Det store udbud af chokolade, vingummi og lakrids fra hele verden, som du kan opleve på vores hylder, er ualmindeligt indbydende og imponerende. Vi har skandinaviske og internationale specialiteter til små priser og i store, familievenlige pakker. Der er noget for enhver smag. Kom forbi Handewitt, og vær sikker på at finde din yndlingsslik i vores sortiment.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
26.03. - 24.06.20