Blog Køb slik og ingredienser til bagning i ScandiPark! - DA - da

ScandiPark

Til den søde tand: Dekorationer og bagning med slik

scan-blog-header-mai-backen

Maj 2024 – en måned fyldt med helligdage. Hvor er det godt, at ScandiParks hylder er fyldt til randen med slik, bageingredienser og fine drikkevarer, du kan nyde i forårsvejret. Måneden er fyldt med lange weekender og mulighed for brobyggende-fridage, der er oplagte til at bruge tid med venner og familie, at bage med børnene eller slappe af med din yndlingssnack.


Kaffe og hjemmebag

De første modne frugter, milde temperaturer og feriedage vækker lysten til at bage. Det passende bagværk er endda opkaldt efter den skønne forårsmåned maj. Maikringlen er ikke kun en nordtysk og sønderjysk klassiker, men også yderst populær i andre dele af Danmark. Det eneste man skal bruge, er mel, æg, mælk, smør og marcipan, og hvis man kan lide det endnu sødere, kan man komme noget frugtkonfiture i. Kom ingredienserne sammen, lad dejen hæve en nat, rul den ud, og så vil duften af frisk kage sprede sig i dit køkken. Udover maikringlen er der mange danske specialiteter, hvor særlig marcipan spiller en stor rolle. Vi finder mandelcreme i lækkerier som macarintærte, napoleonshatte og othellokage. Lige meget om du er til kage eller småkager – i ScandiPark i Handewitt finder du ingredienser til dit bagværk. 

Klar, parat, jordbær-start: Rødgrød med fløde er en ægte dansk dessert-klassiker, og også i Tyskland er den vellidt. Frugterne smager særligt lækre i desserter som kager, tærter eller kompotter. Så er vi klar til en afslappet eftermiddag med kaffe, te, kage eller grød– find gode tilbud i vores online shop

Slår hjertet ikke for bagning

… har vi også søde sager til dig. Hvis du ikke vil bage selv, finder du et stort udvalg af chokolader fra Marabou, Oreo, Daim & Co, danske lakridser, vingummi fra Haribo og specialiteter som nougat. De fleste lækkerier finder du også i Big-Packs, så du kan nyde dem lidt længere, eller dele med gæsterne. 

Tips til dekoration med slik 

Er du på jagt efter kreative dekorationsideer og glade farver til dit spisebord? Prøv med Skittles eller Jelly Beans i et flot glas, hvis du får lyst, kan du sortere dem i farver. 

Chokolader og småkager i en flot glasbeholder er også en stilsikker, og lækker, dekoration på bordet. Du kan også prøve at lægge småkager, vingummi eller andet slik i en etagere for at give dem et ekstra løft. Om du vil bruge slik som dekoration eller til dit bagværk, er det med sikkerhed et blikfang til den søde tand. 

Hvad med en god dessertplan til maj? Besøg Scandinavian Park og find gode tilbud på ingredienser til at bage flotte slik-dekorationer! 

scan-blog-teaser-mai-backen