Blog Grænsehandel i Handewitt: ScandiPark-appen er her - DA - da

ScandiPark

Den perfekte shoppingledsager: Den nye ScandiPark-app er her!

scan-blog-header-juni-app

Den nye app ScandiPark er et must-have i din indkøbskurv! Med appen har du altid tilgang til vores nyheder, eksklusive tilbud og fede kuponer. Appen kan nu downloades gratis i App Store fra Apple og Google Play Store. Vær den første til at bladre gennem vores nyeste tilbudsavis, udnytte rabatter og kuponer og bruge den digitale indkøbsliste, så du aldrig glemmer noget, når du handler. Med ScandiPark-appen bliver din shoppingtur i Handewitt endnu bedre! Vi præsenterer appen, som er tilgængelig til iOS og Android, mere detaljeret nedenfor.

 

Helt eksklusivt for alle appbrugere

I Scandinavian Park finder du et kæmpe udvalg af specialiteter fra hele verden til gode priser. Med vores app kan du spare ekstra penge: Vores appbrugere får nemlig produkter til ekstra skarpe priser. Hvis du gerne vil benytte dig af tilbuddene, skal du blot vise din mobiltelefon med koden til scanning ved kassen. Forresten: Hvis du vil spare ekstra penge, har du også muligheden for at abonnere på vores nyhedsbrev. Her præsenterer vi hver uge et nyt produkt til en skarp pris. 

Det betaler sig: Kuponer fra partnervirksomheder

Som appbruger profiterer du ikke blot hos os i ScandiPark. Der vil løbende være specielle tilbud og rabatkampagner i samarbejde med partnervirksomheder – herunder Team-tankstationen, bilvasken Mr. Scandis Carwash, legeparadiset Mr. Scandis Funpark og bøfrestauranten Steak 'n' More. Tag et kig i appen hver dag, så du ikke går glip af noget!

En praktisk afkrydsningsfunktion

Uanset om foretrækker slik, snacks, delikatesser, øl fra hele verden, de fineste vine, fin spiritus eller praktiske hverdagsting: Hos os i ScandiPark kan du shoppe alt, hvad hjertet begærer. For at sikre, at du ikke glemmer noget fremover, har vores app en indkøbsseddel med afkrydsningsfunktion. Tilbudsavisens produkter såvel som andre ønsker til produkter kan tilføjes direkte til din ønskeseddel.

Har du ikke mulighed for at kigge forbi i ScandiPark? Intet problem! Send din ønskeseddel til venner og familie. Du finder et link til vores i Click & Collect i appen.

Supernemt: Udfyld eksporterklæringen i appen

Så hurtigt og nemt kan du spare pant! Udfyld den digitale eksporterklæringen i appen – uanset om du er hjemme, på farten eller i står i ScandiPark. På den måde sparer du en masse papir og skåner samtidigt miljøet. Du har selvfølgelig også mulighed for at udfylde eksporterklæringen på den klassiske måde. Her finder du alle informationer: Eksporterklæringen

Informativ: tilbudsavis, nyheder og konkurrencer

ScandiPark-appen holder dig altid opdateret! Links til de nyeste blogindlæg, tilmelding til vores nyhedsbrev, attraktive konkurrencer – du går ikke glip af noget! Bladr gennem vores nyeste tilbudsavis – tre dage tidligere end alle andre. En kæmpe fordel for vores trofaste kunder.

Download ScandiPark-appen

scan-blog-teaser-juni-app