Blog Eksklusiv shopping i ScandiPark! - DA - da

ScandiPark

Ud i det blå! Drinks og dekorationsideer til havefesten

scan-blog-header-mai-gartenparty

Kan du dufte det? Duften af forår og forsommer simrer endelig i luften! Find havemøblerne frem, pynt terrassen, tænd grillen op, server drinks og snacks – så er alt til havefesten klar. I ScandiPark finder du alt, hvad du får brug for til at give din fest det sidste pift.


Sådan bliver din havefest en succes

Forårets milde temperaturer lokker mange mennesker udenfor igen. Det kalder bogstaveligt talt på udendørs fest i haven, på terrassen eller altanen. Anledninger er der nok af: Konfirmationer, fødselsdage, bryllupsdag eller bare en hyggelig aften med vennerne. 

Som det for det meste er tilfældet, er forberedelse og god forplejning nøglen til en vellykket fest! I ScandiParks finder du et udvalg af delikatesser af høj kvalitet, der passer til enhver smag. Begynd planlægningen hjemmefra, og tjek vores tilbudsavis direkte fra sofaen. Du kan nemt afhente dine ordrer i Handewitt via vores ScandiPark online shop med Click & Collect


Forfriskende drinks og lækre snacks 

Eksklusive vine og spiritus, lækkert slik som chokolade eller lakrids. Her finder du det bedste fra Danmark, Tyskland og en række andre lande. Slut dagen af med en lækker sodavand som cola eller Fanta, en kold Tuborg, Carlsberg eller Somersby – hvor er foråret dog skønt! 

Noget at fejre? Så find den mousserende vin frem. Og hvorfor ikke vælge champagne fra vores eksklusive sortiment til en helt særlig lejlighed? Vi har forskellige slags til fordelagtige priser. Vores spiritus er perfekt til lækre cocktails og longdrinks som gin tonic, Cuba Libre eller Pina Colada. Til stilfuld, ren nydelse har vi cognac og whisky på hylderne. 

Nu mangler vi bare det sidste must-have til havefesten: En ordentlig omgang grillmad. I ScandiPark finder du bøffer og pølser, samt grilltilbehør til din forårs-grillfest. 


Så kalder haven: Alt er klar til fest 

Der må selvfølgelig ikke mangle snacks som lakrids og vingummi til havefesten og du har sikkert også tilføjet drikkevarer til indkøbslisten. Nu mangler du måske bare de rigtige lyskæder og andre pyntegestande, så hygge-stemningen kan komme helt i tops. Skulle din fest ende med at blive lidt større, finder du de fleste af vores produkter i Big Packs. 

scan-blog-teaser-mai-gartenparty