Blog ScandiPark: Campingsæsonen 2024! - DA - da

ScandiPark

Let’s go! Campingsæsonen starter

scan-blog-header-april

Påske er startskuddet for campingsæsonen 2024! For alle dem, der ejer en autocamper, betyder det, at det er tid til at gøre den sommerklar! I ScandiPark har du mulighed for at forberede din autocamper på sæsonen, allerede inden den første tur. Tank op, gør rent, køb snacks og godterier til turen – din næste ferie starter her, hos vores serviceområde ved E45/A7.

 

Fra campingudstyr til eksklusive tilbud 
Camping er blevet en stor lidenskab for mange mennesker. Grundfølelsen er den samme – at slå sig ned præcis, hvor man har lyst til. Helt frit og fleksibelt. Uanset om det er en selvbygget van eller en færdigbygget varevognsmodel, er det eneste, der ikke må mangle til en perfekt ferie, komfortabelt og praktisk udstyr. 

Skandic & Nordic Reisemobils personale står klar til at rådgive dig. Her kan du ikke bare købe og leje autocampere – der tilbydes også et stort udvalg af udstyr til dit næste campingeventyr. Uanset om I er to eller tre personer eller en større gruppe, varierer behovene for en campingferie altid, og teamet står klar til at hjælpe jer med hjælpsom og professionel rådgivning, når I skal træffe den endelige beslutning om campingmøbler, fortelte eller elektronik.


En ekstra stor bilvask
Alt bliver skinnende rent på ingen tid: Få din elskede autocamper vasket hurtigt og billigt i vores bilvask. Vores bilvask i Mr. Scandis Car- & Truckwash er en af de mest moderne i Nordtyskland og er perfekt til store køretøjer som autocampere og busser. Vi kan håndtere længder på over syv meter!


Køb specialiteter fra ScandiPark
Har du allerede provianter nok til din rejse? Lækre vine og lækkerier som lakrids kan købes til skarpe priser i ScandiPark i Handewitt. Vores udvalg af tyske og danske produkter gør et besøg i ScandiPark til noget helt særligt hele året rundt. Tag et kig i vores tilbudsavis hjemmefra for at se vores aktuelle tilbud.


Næste udkørsel: ScandiPark
Uanset om det er i starten af ferien, undervejs eller i slutningen, kan et besøg på vores serviceområde i nærheden af A7/E45 tæt på den tysk-danske grænse altid betale sig. Der er store parkeringspladser til autocampere, og du har mulighed for at overnatte i en af vores Ibis budget Hoteller. Her er tænkt på alt, for ud over sanitære faciliteter finder du et stort udvalg af spisesteder som Steak 'n More, Burger King og Me Café.

scan-blog-teaser-april