Blog Scandinavian-Park: Ideer til påskebrunch - DA - da

ScandiPark

Spirende forår i ScandiPark: Inspiration til en l-ægger påskebrunch

scan-blog-header-maerz-osterbrunch

Påskeliljerne blomstrer, dagene bliver længere og duften af forår ligger i luften – nu er der ikke længe til påsken banker på døren. Og hvis du kan høre hop i græsset fra påskeharen, som leder efter perfekte gemmesteder, er det tid til at gøre klar til påskens festligheder – hvad med at sparke det hele i gang med en lækker påskebrunch?

Scandipark er selvfølgelig på forkant, for Mr. Scandi vil gerne servere lidt inspiration til festen og har sørget for, at hylderne er fyldt op til din indkøbstur.

 

Inspiration til en l-ægger påskebrunch 

Påskeliljerne blomstrer, dagene bliver længere og duften af forår ligger i luften – nu er der ikke længe til påsken banker på døren. Og hvis du kan høre hop i græsset fra påskeharen, som leder efter perfekte gemmesteder, er det tid til at gøre klar til påskens festligheder – hvad med at sparke det hele i gang med en lækker påskebrunch? Scandipark er selvfølgelig på forkant, for Mr. Scandi vil gerne servere lidt inspiration til festen og har sørget for, at hylderne er fyldt op til din indkøbstur. 


Julen varer lige til påske 

De sangglade blandt os vil mene, at julen varer lige til påske, og det kan de meget vel have ret i – både jul og påske markerer store helligdage, der giver anledning til festligheder med venner og familie. Men hvorfor fejrer vi egentlig påske? Højtiden tager udgangspunkt i religionen og fejres altid den første søndag efter forårets første fuldmåne. Da denne dag kan ligge på forskellige datoer, falder påsken oftest enten i marts måned eller i starten af april. Det varierer år for år, men én ting står klart: Der er altid anledning til en ordentlig omgang brunch – uanset hvilken måned det er. 


Brunchudvalg til alle gæsters smagsløg 

Brunch – hvad betyder det egentlig? Ordet brunch er en sammensmeltning af det engelske ord ”breakfast” (morgenmad) og ”lunch” (frokost) og beskriver et måltid, der består af retter fra både morgenmads- og frokostbordet. I Tyskland bliver påskebrunchen også tit udvidet med kage og det såkaldte ”Osterzopf”, et sødt, lyst brød, der formes til en fletning, før det bages. Har du lyst til at prøve kræfter med lidt påskebagning? ScandiPark har fyldt op på ingredienser, og du kan altid finde sukker, vaniljecreme, sukkerovertræk, kakao til bagning og hakkede mandler. Der er også spændende toppings som f.eks. sirup, tørfrugter og kakaonips til en omgang lækre pandekager. Hvis du skulle komme til at mangle udstyr under forberedelserne, har vi også et udvalg af teknisk udstyr og køkkengrej klar. 

En dekorativ tilføjelse til festbordet kunne være en fransk etagere, så chokolade, fudge og småkager kan serveres med ægte manér. Slip kreativiteten løs, og integrer de forskellige lækkerier som pynt. Skulle du have særlige ønsker til pålæg, har vi fyldt op med søde sager som chokoladecreme, peanutbutter, honning og et utal af marmelader. Har du brug for flere alternativer? Så gå på opdagelse i vores morgenmadsprodukter, hvor du blandt andet kan finde müesli til enhver smag. Hvis du er mere til syltet og salt på dit morgenmadsbord, kan vi anbefale udvalget af pølser, mange forskellige slags kødpålæg og den sprøde beef jerky. Har du inviteret flere gæster, end du har bestik til? Den fikser vi! For i ScandiPark har vi engangsbestik i form af blandt andet champagneglas, papbægre og -tallerkener. 


Skal tørsten slukkes? 

Til brunch må der selvfølgelig ikke spares på drikkevarerne, for der skal være noget for enhver smag! Icetea, juice, forskellige slags frugt- og urtete er klassikere, og når der er børn på gæstelisten, er færdigblandede mælkedrikke med smag af vanilje, kakao eller jordbær sikre vindere. Planlægger du en alkoholfri fest? Så har vi også et bredt udvalg af alkoholfrie drinks klar med søde smage og tropiske frugter. ScandiPark kan også byde på et stort udvalg af kaffespecialiteter og sirup til kaffeelskerne. Trænger til du til energi uden kaffe? Så gå på opdagelse i vores energidrikke. 

Vores champagne, mousserende vine og likører er også oplagte. 


Hov, glemte påskeharen noget? 

Hvis påskeharen har glemt noget, så fortvivl ikke – du kan du komme forbi ScandiPark. Vi holder selvfølgelig åbent både skærtorsdag, lørdag før påske, påskesøndag og også mandag, 2. påskedag. Skal du bruge en lille påskegave, har vi et stort udvalg af parfume, spirituosa og chokolade til de voksne – eller måske du vil finde et tøjdyr til de små?


Nu er vi klar til påske!

Kom forbi og få styr på dine indkøb i ScandinavianPark, lige ved motorvejen A7/E45. Den store parkeringsplads lige foran døren gør det nemt for dig at fylde bagagerummet. Hvis du skulle få brug for rådgivning til vores udvalg af spiritus og andre varer, står vores team klar til at hjælpe. Foretrækker du at fylde din indkøbskurv digitalt, kan du bestille via vores Click&Collect Shop, så samler vi dine varer, som du kan hente færdigpakkede hos os. Du finder vores Click&Collect her.

scan-blog-teaser-maerz-osterbrunch-dk