Blog Scandinavian Park: Køb ind til fodboldfesten! - DA - da

ScandiPark

Euro 2024: Alt til fodboldfesten 2024

scan-blog-header-juni-alles-fuer-die-fussball-party

Gemmer der sig nogle flag eller vuvuzelas i din kælder? Hvorfor skulle der det? Så hør her: Fra d. 14.06. – 14.07.2024 finder Europamesterskabet i fodbold sted i Tyskland! Og hvad kunne være mere hyggeligt end at sidde sammen med familie og venner og heppe på sit favorithold mens man nyder lækre snacks og drinks? Du kan selvfølgelig købe alt, hvad du skal bruge til den perfekte fodboldfest, hos os i ScandiPark.


Europamesterskabet i Tyskland

Efter at verdensmesterskabet i fodbold 2006 fandt sted hos vores nabo Tyskland, følger europamesterskabet i 2024. Fodboldkampene finder sted på 10 forskellige steder såsom Berlin Olympastadion, Münchens fodboldarena, og i Hamburger Volksparkstadion. Berlins Olympiastadion har med sine 70.000 pladser den største kapacitet. Den 14. juli 2024 vil det store finale finde sted her. Deltagerne skal enten kvalificere sig i kvalifiaktionskampene eller i de såkaldte playoffs – undtagen det tyske hold. Det har automatisk sikret sig en plads i europamesterskabet, grundet sin status som vært. Og hvad er det bedste ved denne kæmpe sportsbegivenhed? Europamesterskabet er den perfekte anledning at holde en kæmpe fest!

Stærk som en bjørn, rund som en bold og meget mere

Europamesterskabets maskot hedder Albärt og er en sød bamse i fodboldtrøje. Maskottens navn blev valgt af børn fra UEFA's Football in Schools-program og fans på UEFA's hjemmeside. En anden officiel del af europamesterskabet er fodbolden med navnet FUSSBALLLIEBE. Designet skal udtrykke ”glæden ved fodbold og den entusiasme, der omgiver turneringen”. Den perfekte anledning at købe dine egne spiselige bolde til din EM-fest. Krydrede salamikugler, sprøde ostekugler og andre kugleformede lækkerier passer godt ind i snackudvalget. Udvalget til dine gæster afrundes med sunde nødder, chips med dip, lækker lakrids, chokolade og kiks. Når det er varmt, er is med forskellige toppings som miniskumfiduser eller farvet sukkerdrys et ægte festhit.

Hed sommer – kolde drinks

Jubel, glædesråb og sejrsdans – det bliver man tørstig af! Når sommertemperaturene ovenikøbet begynder at stige, er det på tid til at køle ned. Det perfekte valg til en sommerlig nedkøling til din fodboldfest er vores 5-liters fustager fra forskellige mærker, mousserende vine eller alkoholfrie læskedrikke med frugtsmag og energidrikke. For at skåle for sejren byder ScandiPark på et stort udvalg af champagne og mousserende vine. En god måde at sørge for drinks til alle gæster er at lave en bowl. Alle ingredienser dertil finder du selvfølgelig i ScandiPark.

Alt til festen finder du i ScandiPark!

Banker en offentlig visning med vennerne på døren? Så kig forbi i ScandiPark og dæk dig ind med alt, hvad du har brug for til din fodboldfest. Vi ser frem til dit besøg i ScandiPark! Takket være vores beliggenhed ved motorvejen A7/E45 er det nemt at finde os. Vores kæmpe parkeringsplads lige foran døren er perfekt til hurtigt at læsse dine indkøb i bilen. Foretrækker du at afhente dine indkøb færdigpakket hos os? Intet problem! Med vores Click & Collect-service kan du fylde din indkøbskurv digitalt og derefter hente varene hos os i ScandiPark.

scan-blog-teaser-juni-alles-fuer-die-fussball-party