Blog Weight Winners: konkurrence fra ScandiPark - DA - da

ScandiPark

Mr. Scandis Weight Winners 2024: XXL-konkurrencen er tilbage

scan-blog-header-weight-winners

Kilotunge priser og mange liters nydelse: Weight Winners er tilbage i Scandinavian Park in Handewitt. Fra d. 27. juni til den 18. august har du chancen for at vinde kæmpe præmier.

Mens det plejer at være de små priser der gør forskellen, er det for en gangs skyld de store præmier der sørger for begejstring i denne konkurrence. Det bedste eksempel er selvfølgelig vores Weight Winners, som nu starter en ny runde!

En rigtig tung konkurrence

I vores XXL-konkurrence kan du i fire runder vinde seje præmier fra vores sortiment. Det specielle ved konkurrencen er at præmiens størrelse afhænger af din egen og din ledsagers vægt. Alt efter ugen bliver to, fire, seks eller otte personer vejet op i præmien.

Deltag og vælg din ønskepris! Tilmeld dig her: Weight Winners 2024

Dobbelt glæde! 

Som første Weight Winner 2024 måtte Christian Pansegrau og sin ledsager stige på vores vægt for at blive vejet op i Captain Morgan. I alt måtte de tage 198 flasker eller henholdsvis 198 liter rom med hjem. Vi siger SKÅL og glæder os til den næste runde!

Kæmpe begejstring: 1.844 plader Marabou til Lis Nielsen!

Anden runde med en heldig vinder: Denne gang blev der udloddet Marabou chokolade. Vinderen måtte tage tre ledsagere med til vejningen. Sammen sørgede de ikke blot for kæmpe sjov og ballade, men også for en tung præmie: Med i alt 1.844 plader Marabou-chokolade har Lis Nielsen fyldt sit slik-lager op! Hele ScandiPark teamet ønsker en god appetit!