Blog Ladestander i Handewitt: Opladningspark ved ScandiPark - DA - da

ScandiPark

One stop to charge! Vores opladningspark til elbiler i Handewitt

scan-blog-header-e-ladepark-juli

Skal batterierne lige lades op? Det kan du gøre i forbindelse med en afslappet indkøbstur i vores indkøbscenter. Og det gælder også for din elbil, for i vores opladningspark på parkeringspladsen foran ScandiPark leverer vi en masse strøm til klimavenlig mobilitet. Vi har i 16 opladningspunkter i alt, som giver mulighed for superhurtig opladning (HPC) med op til 300 kilowatt effekt. Både før rejsen, ved et mellemstop eller på vejen hjem: På vores rasteplads i Handewitt kan du finde alt, hvad du har brug for til en problemfri og behagelig tur.


Moderne og miljøvenlig opladningsteknik

Vi har arbejdet tæt sammen med vores partnere team energie, som også driver tankstationer i Handewitt, og GP JOULE Connect om dette projekt for at skabe et helt igennem bæredygtigt koncept. Derfor er der installeret solpaneler på tagarealet på 300 m2. Strømmen derfra går både til drift af anlægget og til opladningerne. Og yderligere behov for strøm dækkes også 100 % af forsyninger fra vedvarende kilder.

Kort fortalt – hvilke tilslutninger har opladningsparken at byde på? Med otte Hypercharger HYC300 fra Alpitronic lever den op til de nyeste tekniske standarder, og den har en samlet effekt på 2.400 kW. Og fleksibilitet er et nøgleord, så alle elbiler kan nyde godt af den. Opladningsparken kan bruges af alle køretøjer med almindelige tilslutninger, som f.eks. CCS og CHAdeMO, og den er kompatibel med alle almindelige opladningskort, apper og betalingsmetoder.

scan-blog-teaser-e-ladepark-juli