Blog ScandiPark: Konkurrence i grænsebutikken i Handewitt - DA - da

ScandiPark

Vores Weight Winners 2023: Glade vindere i ScandiPark!

scan-blog-header-ww-koenigsmosel

Vi er alle sammen virkelig begejstrede – og det er vores Weight Winners også! Fra fredag den 30. juni 2023 til fredag den 11. august 2023 bliver der udtrukket en vinder hver anden uge. Sammen med op til syv ledsagere må den heldige vinder derefter stå op på vores store vægt fra Waagen Wullf og blive vejet med lækre gevinster. Så det er en ægte XXL-konkurrence!


Første runde: Skål til vores vindere!

Så er alting klart til en stor fest: Thomas Grodotzki fra Medelby blev udtrukket som vores første Weight Winner! Han er i hvert fald veludrustet til en stor fest, for han vandt 126 flasker Captain Morgan. Sammen med sin svigersøn stod han op på pendulvægten og kunne glæde sig over denne fantastiske præmie. Vi siger hjerteligt tillykke!

Anden runde: En sød overraskelse!

Og dejlig chokolade… Lasse fra Århus havde godt nok ikke fødselsdag, men han fik chokolade alligevel. En hel masse chokolade, for han vandt 1888 plader Marabou i anden runde af Weight Winners! Han kom på besøg hos os i ScandiPark med tre ledsagere, og i henhold til vægten vejede de fire tilsammen 445,9 kg. Vores team siger velbekomme og god fornøjelse!

Tredje runde: Hæv glassene!

Der findes vel ikke noget hyggeligere end en afslappende aften med et glas hvidvin i hånden? Katrin fra Kappeln er helt enig. Og nu har hun al mulig grund til at skåle med venner og familie. I tredje runde af Weight Winners var hun vores heldige vinder og kunne tage 540 flasker lækker Riesling fra Königsmosel med hjem. Sammen med fem ledsagere scorede hun imponerende 90 kasser hvidvin, hvilket svarer til 405 liter. Vi siger skål og ønsker hende god fornøjelse med præmien!

Fjerde runde: Cool, Cola, virkelig cool!

Nu er det finaletid! Efter otte uger kan vi nu lykønske vores sidste vinder af dette års Weight Winners. Carsten fra Tønder havde heldet med sig og vandt den sidste præmie, som bestod af kilovis af Coca-Cola. Han stod op på vægten med syv ledsagere – og deres samlede vægt svarede til 958 liter eller 2.904 dåser Coca-Cola – 121 rammer. Teamet fra ScandiPark ønsker god fornøjelse! 

Og til sidst: Vi siger tak!

Efter en fantastisk finale vil vi gerne takke alle ansøgere og kandidater for deres deltagelse i Weight Winners 2023 og ser allerede frem til næste gang!

Vi vil også gerne sende en stor tak til firmaet Waagen Wulff, der – som i tidligere år – støttede os med deres lån af vægten.