Blog ScandiPark: Konkurranse i grensehandelen i Handewitt - NO - no

ScandiPark

Våre vektvinnere 2023: Glade vinnere i ScandiPark!

scan-blog-header-ww-koenigsmosel

Vi er alle veldig spente - og det er vektvinnerne våre også! Fra fredag 30. juni 2023 til fredag 11. august 2023 trekkes det ut en vinner annenhver uke. Sammen med opptil sju ledsagere kan den heldige vinneren da stille seg på den store vekten vår fra Waagen Wullf og bli veid med deilige premier. Det er altså en skikkelig XXL-konkurranse!

Første runde: Skål for vinnerne våre!

Alt er klart for en stor fest: Thomas Grodotzki fra Medelby ble trukket ut som vår første vektvinner! Han er i hvert fall godt rustet for en stor fest, for han vant 126 flasker Captain Morgan. Sammen med svigersønnen stilte han seg opp på pendelvekten og nøt den fantastiske premien. Vi gratulerer!

Runde to: En søt overraskelse!

Og deilig sjokolade... Lasse fra Aarhus hadde kanskje ikke bursdag, men han fikk sjokolade likevel. Mye sjokolade, for han vant 1888 Marabou-barer i andre runde av Weight Winners! Han besøkte oss i ScandiPark sammen med tre ledsagere, og ifølge vekten veide de fire til sammen 445,9 kg. Teamet vårt ønsker deg lykke til!

Tredje runde: Hev glassene!

Hva er vel mer koselig enn en avslappende kveld med et glass hvitvin i hånden? Katrin fra Kappeln er enig. Og nå har hun all grunn til å skåle med venner og familie. I den tredje runden av Weight Winners ble hun vår heldige vinner og fikk med seg 540 flasker deilig Riesling fra Königsmosel hjem. Sammen med fem ledsagere fikk hun imponerende 90 kasser hvitvin, noe som tilsvarer 405 liter. Vi sier skål og ønsker henne lykke til med premien!

Runde fire: Kult, Cola, skikkelig kult!

Nå er det tid for finale! Etter åtte uker kan vi nå gratulere den siste vinneren av årets Weight Winners. Carsten fra Tønder var heldig og vant finalepremien, som besto av flere kilo Coca-Cola. Han stilte seg på vekten sammen med syv andre - og deres samlede vekt var 958 liter eller 2 904 bokser Coca-Cola - 121 rammer. ScandiPark-teamet ønsker deg lykke til!

Og til slutt: Vi sier takk!

Etter en fantastisk finale vil vi takke alle søkere og kandidater for deltakelsen i Weight Winners 2023 og gleder oss allerede til neste gang!

Vi vil også rette en stor takk til firmaet Waagen Wulff, som - i likhet med tidligere år - støttet oss med lån av vektene.