Blog EUR-paller fra Scandinavian Park i Handewitt - DA - da

ScandiPark

Har du en hobby-håndværker i maven? DIY – byg-selv med EUR-paller

scan-blog-header-juni_01

Gør-det-selv-projekter går aldrig af mode. Efterhånden kan man finde en hel del videoer med instruktioner til, hvordan man skaber flotte møbler af EUR-paller. Fordelen er, at man nemt kan tilpasse møblerne efter behov. Derudover er DIY en billig løsning, der også giver haven eller stuen et personligt præg. Og så er der den charmerende tanke: I hvilke lande har EUR-pallerne mon været i brug?


Genbrug med ScandiPark

Vores EUR-paller har med stor sandsynlighed rejst igennem Danmark og Skandinavien: For som grænsehandel får vi også varer som øl og slik fra andre lande end Tyskland. Derfor finder du mange danske produkter til tyske priser i Handewitt. Såkaldte A-paller er særligt populære og bliver gerne brugt til upcycling: De er meget stabile og robuste.

Og nu skal du høre: Vi lægger brugte – men flotte – EUR-paller til side til vores kunder. Lige nu kan du købe dem for ca. 149 DKR pr. stk. i ScandiPark i Handewitt.

Smart højbed til sommeren

Om sommeren får vi jord under neglene: Hvad end det er krydderier, jordbær eller blomster, der pynter i haven – et vertikalt højbed af EUR-paller giver mange muligheder.

  • Materiale

Vil du bygge dit eget vertikale højbed, så skal du bruge en EUR-palle, lidt ekstra brædder samt noget folie som du kan komme i altankasserne. Har du også en hammer, søm, arbejdshandsker, krukkejord og selvfølgelig planter, så er det bare om at gå i gang.

  • Byg hylder

Hylderne til altankasserne bygger du ved hjælp af EUR-pallens underside – her vil du få øje på en slags ”mellemrum”. Brug de løse brædder som bund ved at sømme dem fast til de her ”mellemrum”. På den måde vil du få seks hylder til dine altankasser. Kom folie i kasserne og lav et lille hul i folien, så overskydende vand senere kan sive ud.

  • Beplantning

Nu skal du blot fylde krukkejord i altankasserne og tilsætte planter efter eget valg: Dit vertikale højbed er klar til brug.

Glæd dig til lune sommeraftener, hvor dit nye DIY-højbed sørger for en unik og hyggelig stemning: Det hele bliver kun bedre med en god vin eller læskende sodavand fra Scandinavian Park ved hånden. Husk, at du kan forudbestille dine pantfrie drikkevarer – og meget mere – med vores Click & Collect. Vi glæder os til at se dig i Handewitt!

scan-blog-teaser-juni_01