Blog ScandiPark: Alt til havefesten - DA - da

ScandiPark

Grill & chill! Alt til havefesten – fra ScandiPark

scan-blog-header-mai

Så snart de første solstråler varmer vores kinder, finder vi havemøblerne frem fra gemmerne: Årets første havefest nærmer sig med hastige skridt, for om sommeren er der altid noget at fejre. Hvad kan være bedre, end en hyggelig eftermiddag eller aften sammen med venner og familie i haven eller på altanen?


Konfirmationernes årstid

Mange konfirmationer afholdes i maj – og i de fleste familier er det en spændende dag, der indleder starten på et nyt kapitel. Konfirmationsfesten er samtidig en afslutning på en betydningsfuld tid, og bør derfor være noget særligt. Det er blevet populært at holde konfirmationsfesten derhjemme i stedet for på den lokale restaurant, da det er en billigere løsning. Desuden er offentlige festlokaler ofte allerede reserveret af andre. 

Hvad end du planlægger en fest i konfirmationens tegn, om du inviterer til fødselsdag – eller du bare har lyst til at fejre hverdagen: du kan sagtens få en fest derhjemme.

Tænder du også op for grillen, når du venter gæster? Måske bliver indkøbslisten lidt længere, men det er ikke noget problem: I ScandiPark finder du et stort udvalg til en helt igennem vellykket fest.

Alt til din fest i det fri

Har du planer for festens kulinariske forplejning, eller vil du lade dig inspirere? I vores grænsebutik i Handewitt kan du købe lækkert til grillen, forskelligt tilbehør af danske mærker samt mange forskellige slags sodavand og andre pantfrie drikkevarer. 

At sidde i haven i godt selskab og hygge – stemningen får lige et lille nøk op, hvis der også er sørget for lyskæder, servietter og stearinlys. Opdag vores udvalg af dekorationsartikler og giv din havefest et personligt præg. 

Forfriskende drinks til dine gæster

Et mesterligt event kræver også passende drikkevarer. Men husk: Når der er mange gæster, vil der også være mange forskellige ønsker. I Scandinavian Park får du et stort udvalg af både øl fra fx Tuborg og Carlsberg, læskende drikke som fx Somersby og diverse slags sodavand samt velsmagende vine. Køb også et udvalg af fx whisky, gin, vodka og rom og bland lækre cocktails som fx Gin & Tonic, Cuba Libre eller Piña Colada.

Afslut måltidet med en lille skarp eller server et par shots i de sene nattetimer: Mange slags spirituosa og lignende fås i XL-versioner, så der er nok til alle. Tag fx en flaske med tre liter Jägermeister eller 1,5 liter Brut Dargent mousserende vin. Husk også, at du i ScandiPark finder underholdende drikkespil til din fest. 

Noget sødt til dessert

Har du også tænkt på at købe lidt til den søde tand? Der vil altid være nogen, der trænger til lidt slik: I ScandiPark har vi både lakrids, chokolade, vingummi og meget mere. Selvfølgelig byder vores sortiment også på XXL-pakker fra Marabou, Toblerone eller Daim. Du kan allerede nu tjekke vores udvalg indenfor slik ud i vores Click & Collect.

Nå, har du fået lyst til at planlægge en havefest? Så glæder vi os til at se dig i Scandinavian Park i Handewitt!

scan-blog-teaser-mai