Blog Scandinavian Park: Tilbud i julen - DA - da

ScandiPark

XMAS-tilbud og mega-konkurrence: Sådan bliver advent i ScandiPark!

scan-blog-header-dezember-dk

Lad os være glad og spændt – fordi Scandipark byder på et nyt højdepunkt hver uge frem til jul. Med vores fire XMAS-deals kan du få det bedste produkter til den laveste pris. Masser af grund til at fejre!


I december arrangerer vi en hel speciel konkurrence: Sammen med den danske feriehusspecialist Esmark udlodder vi en uges ferie i et luksusferiehus med udsigt på havet, sauna, spabad og en ovn. Nyd en uges ferie med op til otte personer ved den danske Vesterhavskyst i smukke Årgab. For at deltage i konkurrencen skal blot udfylde vores formular på vores konkurrence-side. Held og lykke!


Gunstige tilbud: Scandiparks XMAS-Deals 2023
Fuldstændig lige meget om du vil give dig selv en gave eller gøre andre glad: Her i Handewitt finder du gaver til enhver lejlighed, f.eks. lækre snacks, specialiteter fra hele verden eller mousserende vin. Takketvære vores XMAS-Deals kan du få produkterne til endnu billigere priser. Du har hverken brug for en coupon eller en kode – så nemt kan det være at spare! 

Du kan se frem til disse specielle jule-highlights: 

Famous Grouse, 23.-29.11
En ægte whiskey klassiker venter dig lige i starten af juletiden: Køb Famous Grouse, 1l, til kun 94,99 DKR! Skottlands bedst solgte whiskey imponerer med sin mildt krydrede aroma. Den blev udviklet i 1896 af Matthew Gloag, som opkaldte whiskyen efter den skotske nationalfugl, rypen (engl. Grouse). Famous Grouse er også velegnet til whiskybegyndere, grundet dens utrolig bløde og behagelig frugtige smag.


After Eight, 30.11.-06.12.
I mere end 60 år har After Eight været stærk koblet til ”the fine english way”. Enten som en lille dessert til middagsmaden, som en snack til tea time eller blot som en lækkerbisken ind imellem: Som XMAS-deal kan du købe After Eight Classic, 400 g, til kun 19,99 DKR!


Veuve Clicquot, 07.-13.12.
Et boblende tilbud denne uge i Scandipark: Veuve Clicquot Brut, 0,75 l, til kun 284,49 DKR. Champagnen fra Veuve Clicquot Ponsardin er en af verdens kendeste champagner, som gør hvert et øjeblik helt specielt. Bestående af rebssorterne Pinot Noir, Chardonnay und Pinot Meunier, skaber aromaene den uforlignelige elegante smag. Ideel til jul og nytår!


Miniatures Mix, 14.-20.12.
Her er der noget for enhver smag: For at runde vores juletilbud af tilbyder vi Miniatures Mix, 3 kg, for 149,99 DKR! XXL-boksen indeholder bounty, mars, twix og snickers, de mest populære chokolader i miniudgave. Miniatures mix er perfekt til hyggelige aftener med venner, en movienight eller en fest.

scan-blog-teaser-dezember