Blog Køb søde sager i ScandiPark! - DA - da

ScandiPark

Sweets for my sweetie: Alt, hvad hjertet begærer, til valentinsdag

scan-blog-header-februar-valentin

På kærlighedens dag kan det ikke være specielt og usædvanligt nok, for vi vil gerne vise vores kære, hvor vigtige de er for os. Chokolade og andre søde sager hører til de mest populære gaveideer. Med chokolade, slik, lakrids eller kiks af høj kvalitet kan du ikke undgå at gøre din kæreste glad!


Ideer til en romantisk dag

For mange kærestepar og venner handler denne dag om at tilbringe tid sammen, gøre hinanden glade og forkæle hinanden. Overrask din skat på selve dagen med udvalgt slik fra ScandiPark. I vores sortiment finder du de perfekte ingredienser til dejlige gaver – især til dem med en sød tand. 

Hvad med en lækker morgenmad? Slik som marcipanhjerter føjer en smuk detalje til det dækkede bord. Tryl en lækker og mættende morgenmad frem med dansk marmelade og mange andre internationale produkter fra ScandiPark. For dem, der står sent op eller arbejder, er en filmaften med salte og søde snacks som is, chips eller lakrids en romantisk måde at nyde tiden sammen på. Du finder også de rigtige kvalitetsvine eller mousserende champagner at skåle med i vores udsøgte sortiment.

En personlig og individuel gave

Lidt opmærksomhed har ofte en stor effekt: En slikbar med alt, hvad hjertet begærer, vil tage alle hjerter med storm. Slikbarens udvalg af slik og saltede snacks efterlader et fantastisk indtryk. Vores insidertip til et ægte blikfang: farverigt eller ensfarvet slik, vingummi eller lakrids fyldt i forskellige glasbeholdere.

Hvis du hellere vil give aktiviteter som et wellnessgavekort eller en personlig gave som fællesbilleder, har vi også en passende idé her. Med en gaveæske af høj kvalitet fyldt med din kærestes yndlingsslik kan du udtrykke din påskønnelse.

Slik, du kan forelske dig i!

Opdag vores mangfoldige verden af forskellige internationale specialiteter: chokolade fra Marabou, marcipanbolsjer fra Anthon Berg, danske delikatesser og passende vine eller spirituosa. Vores sortiment i Scandinavian Park har mange flere delikatesser og produkter i vente til dig, som du allerede nu kan forudbestille via vores Click & Collect-service. Du kan også skabe glæde ved andre lejligheder, som f.eks. den første date på Valentinsdag, med udvalgte søde sager.

scan-blog-teaser-februar-valentin