Blog Gavekurv med varer fra ScandiPark: Køb nu! - DA - da

ScandiPark

Spred glæde med individuelle gavekurve fra Handewitt!

scan-blog-header-praesent-dk

Fødselsdag, firmafest, årsdag eller jul – mangler du en lækker gave til en særlig lejlighed? Så finder du den helt sikkert i ScandiPark! For i vores sortiment er der noget til både vinelskeren, slikmunden, den, der holder af spirituosa og andre gourmeter.

Køb en gavekurv – selvfølgelig i ScandiPark

Ja, nogle gange kan det vise sig at være svært at finde den ideelle gave. For selvfølgelig skal modtageren også blive glad for den! Måske vil du sige tak, ønske tillykke eller overraske vedkommende med en gave – fx til jul. I ScandiPark er mulighederne grænseløse: Forær en gavekurv fyldt med lækre sager fra vores grænsebutik!

I Scandinavian Park finder du nemlig et stort udvalg af færdige gavekurve, som vi har pakket flot ind – klar til at tage med hjem. Det kan være, at der allerede er én i blandt, der svarer til dine ønsker og dit budget. Foretrækker du at sammensætte en individuel gavekurv? Det er ingen problem! Vi modtager din bestilling med en beskrivelse af, hvilke varer du kunne tænke dig at fylde gavekurven med – skriv blot en mail til info(at)scandinavian-park.dk.

Personlige gavekurve fra Handewitt ved Flensborg

Efterlader det store udvalg og de mange muligheder dig med et snurrende hoved? Lad dig inspirere af vores forslag til gavekurve!

 • Gavekurv med slik: Chokolade, kiks, vingummi, lakrids – hvem kan stå for herligheder som disse? Sammensæt et lækkert udvalg af søde sager! Eller sæt fokus på slik fra et bestemt mærke. Lav fx en gavekurv med forskellige dejlige produkter fra Marabou, Oreo, Daim eller Ritter Sport.
   
 • Gavekurv med grænsevarer: Haribo, Toblerone, øl, sodavand og meget mere – man kan selvfølgelig også fylde en gavekurv med et udpluk af de traditionelle grænsevarer. Alternativt vælger du udelukkende danske produkter, som fx Galle & Jessen pålægschokolade, marmelade fra Den Gamle Fabrik, Cocio eller lakrids.
   
 • Gavekurv med spirituosa og vin: Ædle dråber er især et hit i julen! En gavekurv med dejlig whisky, rom, gin eller vodka falder derfor sikkert i god jord hos de fleste feinschmeckere. Også kvalitetsvine gør sig godt som gave. I ScandiPark får du i øvrigt også små tasting-flasker.
   
 • Gavekurv med en blanding af dejlige varer: Vil du forære lidt af det hele? Du kan altid glæde venner og bekendte med både slik, vin, spændende spirituosa, forskellige slags øl og meget mere fra ScandiPark.
   

Vi får næsten lyst til at sige, at det aldrig har været nemmere at finde en gave. Kontakt os og fortæl i en mail, hvad der skal i din gavekurv – så pakker vi den til dig!

scan-blog-teaser-de-dk