Blog Jul i Scandinavian Park i Handewitt - DA - da

ScandiPark

Det glitrer og funkler! Jul i ScandiPark

scan-blog-header-november

Vejrudsigten lover 20 grader og solskin, mens julenisser og snefnug så småt indfinder sig i Handewitt! Ja, for i ScandiPark elsker vi julen og allerede fra september banker vores julehjerter for denne skønne højtid. Der begynder vi nemlig at gøre klar til advent – til stor glæde for vores kunder, der allerede fra oktober kan besøge vores julemarked.

Gaveræs på den gode måde: Klar juleindkøbet i ScandiPark

Vi er selvfølgelig især kendt for vores store udvalg indenfor grænsevarer som fx slik, chokolade, spirituosa, vin, sodavand og øl. Men om vinteren fortryller vi også vores kunder med et imponerende juletilbud. For i ScandiPark finder du juledekorationer og -varer for enhver smag. Tag blot de mange kageudstikkere, som fås i diverse sjove varianter. Eller de oppustelige julefigurer til haven. Men lad os tage det fra en ende af – læs med her, og bliv inspireret til dit juleindkøb i ScandiPark!

Nu tændes tusind julelys: Julen er lysets fest. I ScandiPark får du både fyrfadslys, stearinlys, adventslys, lyskæder til ude og inde samt spotlights, der fx lyser husets facade op med snefnug. Derudover har vi også meget andet julepynt med lys, som du kan bruge både ude og inde. Mulighederne er også mange, hvis du foretrækker LED-lys.

Det juler nu – for fuld skrue: Farverige juledekorationer til juletræet trender i år! Ligesom i modeverdenen findes der skiftende trends i forhold til fx julekugler, og i ScandiPark er vi med på bølgen! Derfor kan du være sikker på, altid at finde moderne julekugler i vores sortiment. Om vi har lyserødt julepynt? Selvfølgelig! Der er også julekugler med belysning, juletræspynt og kunstige juletræer.

Jule-highlights til hjemmet: Vil du forvandle dit hjem til en hyggelig julestue i advent? Så kom til Handewitt og køb fx sjove vinduesklistermærker, snespray, rensdyr med slæde, nøddeknækkere, små julelandskaber og selvfølgelig julenisser. Vi har masser af julepynt, der straks får dig og dine kære i julestemning. Dekorative varer som væg- og standerure samt radioer og telefoner til pynt hører også til vores julesortiment.

Nedtællingen er i gang: En magisk juletid med ScandiPark

Forventningens glæde er den største – og derfor er december også noget helt særligt. Det er en måned fyldt med hygge og kvalitetstid med familien. Vores flotte kiksedåser til hjemmelavede småkager og adventskalendere, som du selv kan fylde med adventsgaver, indbyder til at slippe kreativiteten løs. Vil du overraske dine kære med en købt adventskalender? Køb den i ScandiPark, hvor du indtil slutningen af november finder forskellige flotte adventskalendere med fx chokolade, rom, øl og vingummi. ”Har I så også gavepapir og gavebånd”? Selvfølgelig!

En fest – også på arbejde!

Til jul samles vi med familien. Men højtiden er også en god lejlighed til at takke dine medarbejdere for deres engagement i det forgangne år. Overrask kollegaerne med en gavekurv fra ScandiPark! Vi sammensætter individuelle gavekurve efter dine ønsker og behov. Henvend dig gerne til personalet i Handewitt, hvis du har spørgsmål.

Ja, vi indrømmer det gerne: det er svært ikke at komme i julestemning, når du besøger ScandiPark i Handewitt i tiden op til jul. Kom og oplev vores julemarked, hvor du finder lækkert pynt til dit hjem og meget mere! Vi glæder os til at se dig!

scan-blog-teaser-november-2
scan-blog-teaser-november-1