Blog Jul i Skandinavisk Park i Handewitt - NO - no

ScandiPark

Det glitrer og glitrer! Jul i ScandiPark

scan-blog-header-november

Værmeldingen lover 20 grader og sol, mens julenisser og snøfnugg begynner å ankomme Handewitt! Ja, for i ScandiPark elsker vi julen, og allerede fra september banker hjertene våre for denne fantastiske høytiden. Det er da vi begynner å forberede oss på adventstiden - til stor glede for kundene våre, som kan besøke julemarkedet vårt fra oktober.

Gaveshopping på den gode måten: Gjør julegaveinnkjøpene i ScandiPark

Vi er selvfølgelig mest kjent for vårt store utvalg av konfekt, som godteri, sjokolade, brennevin, vin, brus og øl. Men i vinterhalvåret kan vi også by kundene våre på et imponerende juletilbud. Hos ScandiPark finner du nemlig julepynt og varer for enhver smak. Ta bare de mange kakeutstikkerne, som finnes i en rekke morsomme smaker. Eller de oppblåsbare julefigurene til hagen. Men la oss begynne fra begynnelsen - les videre og la deg inspirere til julehandelen i ScandiPark!

Tusen julelys tennes: Julen er lysets høytid. Hos ScandiPark finner du telys, stearinlys, adventslys, lyskæder til inne og ute og spotlights som lyser opp husfasaden med snøfnugg. Vi har også mye annet julepynt med lys som du kan bruke både innendørs og utendørs. Det finnes også mange alternativer hvis du foretrekker LED-lys.

Det er juletid - i full sving: Fargerik julepynt til juletreet er en trend i år! Akkurat som i moteverdenen er det skiftende trender når det gjelder julekuler, og hos ScandiPark er vi med på noterna! Derfor kan du alltid være sikker på å finne moderne julekuler i sortimentet vårt. Har vi rosa julepynt? Selvsagt har vi det! Vi har også julekuler med lys, juletrepynt og kunstige juletrær.

Julehøydepunkter til hjemmet: Vil du forvandle hjemmet ditt til en koselig julestue i adventstiden? Kom til Handewitt og kjøp morsomme vindusklistremerker, snøspray, reinsdyr med sleder, nøtteknekkere, små julelandskaper og selvfølgelig julenisser. Vi har massevis av julepynt som får deg og dine nærmeste i julestemning med en gang. I julesortimentet vårt finner du også pyntegjenstander som vegg- og bestefarsklokker samt dekorative radioer og telefoner.

Nedtellingen er i gang: En magisk julehøytid med ScandiPark

Forventningens glede er størst - og det er derfor desember er så spesiell. Det er en måned fylt med hygge og kvalitetstid med familien. Våre vakre kakeformer til hjemmebakte småkaker og adventskalendere som du kan fylle med adventsgaver, inviterer deg til å slippe kreativiteten løs. Vil du overraske dem du er glad i med en kjøpt adventskalender? Kjøp den hos ScandiPark, der du frem til slutten av november finner en rekke flotte adventskalendere med sjokolade, rom, øl og vingummi. "Har dere også gavepapir og bånd?" Selvfølgelig har vi det!

Fest - også på jobben!

Julen er en tid for å samles med familien. Men høytiden er også en fin anledning til å takke de ansatte for innsatsen i året som har gått. Overrask kollegene med en gavekurv fra ScandiPark! Vi skreddersyr gavekurver etter dine ønsker og behov. Ta kontakt med personalet i Handewitt hvis du har spørsmål.

Ja, vi innrømmer det: Det er vanskelig å ikke komme i julestemning når du besøker ScandiPark i Handewitt før jul. Kom og opplev julemarkedet vårt, der du finner vakre dekorasjoner til hjemmet og mye mer! Vi gleder oss til å se deg!

scan-blog-teaser-november-2
scan-blog-teaser-november-1