Blog ScandiParks online tilbudsavis og Click & Collect - DA - da

ScandiPark

Den digi­tale løs­ning: Scandi­Parks online tilbudsavis!

scan-blog-header-dk

Dagen, hvor ScandiParks nye tilbudsavis udkommer, er et kæmpe highlight for enhver tilbudsjæger og grænsehandel-entusiast. Og efterhånden behøver man faktisk ikke engang at fiske efter den i postkassen. For selvfølgelig kan vores aktuelle tilbud også ses online!

Altid ved hånden – ScandiParks online tilbudsavis

Har du prøvet at tømme postkassen, gemme en tilbudsavis til senere brug – og så ikke at finde den igen? Dét kommer aldrig til at ske med den digitale version! Den ved man altid, hvor man har: Nemlig på vores hjemmeside, klar til at bladre i. På den måde har du altid mulighed for at tjekke aktuelle tilbud, fx på mobilen.

En anden fordel ved ScandiParks online tilbudsavis er, at den har flere sider end printudgaven. Derfor vil du, når du tjekker vores ePaper, altid få et godt overblik over alle vores stærke tilbud –indenfor både sodavand, øl og andre pantfrie drikkevarer samt vin, spirituosa, slik, chokolade, husholdningsartikler og meget mere.

Digital indkøbsoplevelse: Shop grænsevarer hjemmefra

Når du læser tilbudsavisen online, kan du i samme omgang faktisk også fylde din indkøbskurv digitalt. Brug ScandiParks Click & Collect, og spar både tid og penge! Det er ganske enkelt – du skal blot oprette en kundekonto eller bestille dine varer som gæst. Fortæl os, hvornår du vil komme til Handewitt og hente dit indkøb, så sørger vi for, at det hele står klar til dig. Du kan også kombinere en forudbestilling med et besøg i vores grænsebutik. Mange af vores kunder vælger fx kun at forudbestille deres pantfrie drikkevarer via ScandiParks Click & Collect og den digitale eksporterklæring, mens indkøbslistens andre varer hentes direkte i vores butik.

Vi glæder os under alle omstændigheder til at se dig i ScandiPark i Handewitt!

scan-blog-teaser-dk