Blog Tilbud til sommeren og campingferien: ScandiPark
 - DA - da

ScandiPark

Sol, sommer, ScandiPark! – Husk at besøge os i ferien

scan-blog-header-sommer-juni

Fødselsdag eller firmafest, weekend eller hverdag: Det kan altid betale sig at besøge ScandiPark. Og om sommeren er der endnu flere gode grunde til at lægge vejen forbi vores grænsebutik i Handewitt, fx i forbindelse med din ferie sydpå! Her får du nemlig alt, hvad der hører en vellykket timeout til – selvfølgelig til attraktive priser. Planlæg et visit i Scandinavian Park, tæt på motorvej E45/A7, og gør en god handel uden omveje.

Sluk tørsten med ScandiPark

Solen skinner fra en skyfri himmel, der er tændt op i grillen og stemningen er i top. Ja, i de situationer er der absolut intet der står i vejen for en iskold sodavand eller øl! Hvad end du sætter dig til rette i din campingstol og nyder dine pantfrie drikkevarer på din yndlingscampingplads, eller du skåler med vennerne i den hjemlige have: Om sommeren er det altid en god idé at have et par rammer velsmagende tørstslukkere ved hånden. Dyk ned i vores store sortiment og køb fx forskellige slags energidrikke, cider, øl og vin, danskvand eller sodavand.

Søde sager til familiens slikmunde

Bilen eller campingvognen er pakket og forude venter et par timer på motorvejen – det kan være en lang tur for både voksne og børn. Når du køber slik og chokolade til ferien eller til lageret derhjemme, så husk også at tage en pose eller to med til køreturen. Fx er en god blanding fra Haribo eller Malaco lige sagen, for her er der vingummi og lakrids til enhver smag. Selvfølgelig kan du også købe mange, danske mærkevarer til tyske priser.

Mellemlanding i Handewitt

Er det en særlig lang rejse, I er på? Mange timer bag rattet er trættende og koster energi. Heldigvis er ScandiPark indrettet således, at rejsende – både mod nord og mod syd – altid kan få et hvil i Handewitt. Kom og få en velfortjent pause! Overnat i vores ibis budget Hotel, eller få en god nats søvn i dit mobile hjem: Vores rasteplads er egnet til både autocampere og campingvogne. Samtidig kan du benytte dig af Scandinavian Parks mange tilbud til campister. Få fx foretaget en hurtig reparation hos Volkswagen Economy Service, rengør køretøjet i Mr. Scandis Truckwash eller kig ind hos Skandic & Nordic Reisemobile.

Spar endnu flere penge i ScandiPark: Billig brændstof i Tyskland

ScandiPark er altså et oplagt sted at holde ind, når du krydser den dansk-tyske grænse i sommerferien: Du kan både shoppe billige grænsevarer og holde en pause. Derudover er der i sommeren 2022 også mulighed for at spare penge på benzin og diesel. Brændstofpriserne i Tyskland er nemlig pt. markant lavere end i Danmark. Fyld bilen med brændstof fra team tankstation og spar endnu en god sum penge! Kan vi ovenikøbet friste med en gratis flaske vin? Så vis din ScandiPark-kvittering fra dit indkøb i vores grænsebutik, når du skal betale ved tankstationen overfor – og få en flaske Giuseppe Bianco Italia med i gave.

scan-blog-teaser-sommer-juni