Blog Festivalklar med ScandiPark: Nye tilbud - DA - da

ScandiPark

Musikken er tilbage: ScandiPark elsker festivaler!

scan-blog-header-juli

Efter en alt for lang pause er koncerterne endelig tilbage i det ganske danske sommerland! Og også festivalsæsonen er lige nu på sit højeste – måske er du én af de mange tusinde heldige, der har skrålet, danset og festet på Distortion i København eller på Northside i Aarhus. Måske er du også lykkelig indehaver af en billet til Grøn Koncert, Smukfest eller én af de andre, kommende musikevents.

Uanset hvad – med ScandiParks stærke tilbud sparker du festen i gang med manér: Vi hjælper dig med at skrive en indkøbsseddel, der lever op til alles forventning!

Find festaben frem: Bliv festivalklar med ScandiPark

Hvad står øverst på enhver liste over festival-must-haves – altså lige efter gaffatape, ørepropper og gummistøvler? Øl selvfølgelig! I Handewitt kan du lige nu spare masser af penge på et stort udvalg af lækre humledrikke. Ta’ fx et par rammer Royal Øl, Harboe Pilsner, Odense Classic eller Carlsberg til en fantastisk god pris. Skal du være på den sikre side, så nup også et 5-liter-fad, fx fra Heineken, Paulaner, Krombacher eller Bitburger Pils. På den måde er der i hvert fald nok til hele banden!

Haps, haps, haps….

Ingen festival uden shots! Hvad end du helst skåler i Baileys, likør fra SMÅ, Sismofytter, Sambuca, Jägermeister eller noget helt andet – i grænsebutikken i Handewitt venter dig et spændende udvalg.

Vil du skrue endnu mere op for de vilde sommervibes? Så husk at købe ind til et par nemme festivaldrinks! Du går fx aldrig galt i byen med Bombay Sapphire, rom fra Captain Morgan eller Smirnoff Vodka. De er rigtig gode sammen med tonicvand, appelsinjuice eller Coca-Cola – hvilket leder os til næste punkt på indkøbsseddelen: Sodavand! For det er bestemt en god idé at holde lidt igen med de tunge drikke, og slukke tørsten i fx Fanta, Sprite, Dr. Pepper, Nikoline, Faxe Kondi eller Pepsi. Husk også vand, fx fra Egekilde eller Aqua d’Or.

Rock n’ Roll for alle pengene

Spirituosa og øl med knald på: Vidste du godt, at verdenskendte bands som Rammstein og Motörhead også er repræsenteret i vores afdeling for rom, vodka og whisky? De er nemlig ikke bare gode til det med musikken – de har også en forkærlighed for ædle dråber. Kom i feststemning med Rammstein-rom, Motörhead-whisky eller Iron Maiden Trooper Ale fra ScandiPark!

Køb grænsevarer uden omveje

Står den på festival eller efterfest med venner og familie, kan det altså altid godt betale sig at køre til ScandiPark og købe billige grænsevarer. Vores grænsehandel er beliggende nær A7/E45, hvilket gør det ekstra nemt at fylde bilen med sodavand, øl, spirituosa, vin og slik – også hvis du er på vej mod sydens sol.

scan-blog-teaser-juli