Blog ScandiPark i Handewitt: Mr. Scandis Easter Deals - DA - da

ScandiPark

Perfekt til foråret - Mr. Scandis Easter Deals!

76240F36-97D5-4883-9FA4-297325020B8F

April står helt i påskens tegn, og dét markerer vi i ScandiPark traditionen tro med vores populære Easter Deals – fire helt fantastiske tilbud. Det betyder, at du hver uge i fire uger kan få fingre i ét af fire udvalgte produkter fra vores sortiment til en usædvanlig god pris.

Lad os præsentere årets Easter Deals:

Grant’s Blended Scotch Whisky

Denne herlighed er en sand original! Den kommer nemlig fra et af Skotlands ældste og mest populære destillerier. William Grant startede familievirksomheden tilbage i 1887, og elleve år senere udviklede han den opskrift, som Grant’s Blended Scotch stadig laves på i dag. Hvorfor holder whisky-entusiaster verden over fortsat så meget af Grant’s Blended Scotch? Kvaliteten taler bare for sig selv. Smagen er frugtig og kompleks, en diskret appelsinaroma afrunder oplevelsen. Grant’s Blended Scotch er også god i adskillige drinks, fx whisky sour.

Fun-fact: Destilleriets firbenede medarbejder, hunden Rocco, har den vigtige opgave, at kontrollere fadene, hvori whiskyen modnes. Rocco dufter til træfadene og giver lyd, hvis noget ikke er, som det skal være.

Køb Grant’s Blended Scotch Whisky til særpris d. 31.03.-06.04.

Mouton Cadet 2018

Bordeaux i Frankrig er verdenskendt for sine yderst velsmagende rødvine, og sådan har det været i rigtig mange år. Da høsten i 1920’erne ikke var særlig god, besluttede Baron Philippe de Rothschild efter sigende alligevel at fremstille vin. Han brugte bare de druer, han nu havde til rådighed. Det resulterede i en serie af vine, der fik navnet ”Mouton Cadet”. Faktisk blev den så populær, at Mouton Cadet i dag er efterspurgt i utallige lande. For at imødekomme behovet, er hele 1.500 ha land reserveret til produktionen af netop denne vin.

Her i ScandiPark kan vi godt forstå entusiasmen omkring Mouton Cadet! Den laves på en harmonisk blanding af druesorterne Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc. En smuk kombination, der forkæler ganen med en behagelig aroma af røde bær. Et godt valg fx når I igen tænder op for grillen.

Køb Mouton Cadet 2018 til særpris d. 07.04.-13.04.

After Eight

En unik forening af mynte og et fint overtræk af mørk chokolade – After Eight kom på hylderne i 1962, og har begejstret enhver slikmund lige siden. Men vidste du, at denne tresseropfindelse faktisk udspringer en lang tradition? I England har man nemlig for vane at nyde en myntepastil efter aftensmaden. De såkaldte ”After Dinner Mints” siges at være gode for maven efter et tungt måltid. Dét lagde grobunden for ”After Eight” – en lille slik, der blev serveret efter klokken otte. Very British! Vi synes, at denne skønne chokolade også smager fantastisk på andre tidspunkter af dagen. Gør fx noget ekstra ud af din eftermiddagskaffe: Kom en plade After Eight i en kop, hæld varm espresso i og rør rundt. Tilføj så mælkeskum og dekorer med endnu en plade After Eight. Lækkert!

Køb After Eight til særpris d. 14.04-20.04

Nescafé Gold

Kickstart dagen på bedste vis! Med Nescafé Gold bliver din morgen til en luksuriøs og velsmagende timeout – også når det skal gå stærkt. I 1939 lykkedes det nemlig Nestlé at udvikle denne aromatiske instant kaffe. Nescafé Gold laves på udsøgte kaffebønner fra fx Columbia, Brasilien og Indonesien. Det er en kombination, der overbeviser kaffeelskere i hele verden: I dag er Nescafé Gold et hit i mere end 180 lande. Selvfølgelig ikke kun om morgenen.

Fun fact: Nescafé Gold er den første kaffe på månen – for også Neil Armstrong kunne ikke stå for en god kop af det sorte guld. Han og resten af holdet på Apollo 11 havde derfor selvfølgelig taget rigeligt med Nescafé Gold med om bord, da de i 1969 rejste ud i universet.

Køb Nescafé Gold til særpris d. 21.04-27.04

Spar og nyd!

Mr. Scandis Easter Deals ligger klar til dig i ScandiPark i Handewitt – skynd dig over grænsen, og spar endnu flere penge. Husk også at deltage i vores konkurrenceFacebook og Instagram, hvor vi lige nu udlodder 4 x 30 flasker Mouton Cadet. Vi finder de heldige vindere den 27.04.