Blog Scandinavian-Park: Snacks & drikkevarer til festivalsaisonen - DA - da

ScandiPark

Et bagagerum fyldt med snacks og drikkevarer: Festivalsæsonen 2024

scan-blog-header-juni-festival-snacks-drinks

Solens varme stråler skyder ikke blot sommeren i gang – også festivalsæsonen starter nu! En bil fyldt med et mangfoldigt udvalg af snacks og forfriskende drikkevarer er nøglen til en uforglemmelig festivalsæson. Midt i den euforiske menneskemængde, den pulserende musik og et fyldt lager bliver et besøg på festivalen et kulinarisk sommerhøjdepunkt!


Vores festivalsnacks fester med

Lige meget om du foretrækker sprøde nødder, chips, cracker eller søde kiks, vil vores udvalg af snacks mætte den sultne festivalmave. Derudover byder vi på et stort udvalg af myslibarer i mange smagsretninger. Lige meget om du er på jagt efter noget saltet eller sødt, er vores snacks den perfekte ledsager på en festival. Læn dig tilbage, nyd musikken og lad dig forkæle af vores lækre snacks.

Drinks, der bliver til festivalhits

Festivalsommeren bør rundes af med lækre drinks. I ScandiPark kan festivalgæsterne vælge mellem alt fra energidrikke til frugtagtige ciders. Men også dem, der elsker en klassisk øl, vil finde noget passende – vi byder nemlig på alt fra paller til hele gruppen og fustager til den perfekte festivaloplevelse. Spiritus som vodka, gin, whisky, tequila og likør sørger for, at festen kommer rigtig i gang. Derudover sørger shots i forskellige smagsretninger for et ekstra stemningsløft. Som du kan se, afspejler mange forskellige drikkevarer festivalstemningen og gør ikke kun arrangementet til et musikalsk højdepunkt, men også til en fest for alle sanser.

Pitstop i Handewitt

På vej til festivalen kan du gøre et hurtigt stop i ScandiPark. Du behøver ikke at køre en omvej, da vores butik ligger lige ved motorvej A7/E45. Hvis du hellere vil være på den sikre side, har du mulighed for at bestille dit festivaludstyr online ved hjælp af vores Click&Collect-service. Vi gør din bestilling klar, så du blot behøver at afhente den hos os i Handewitt.

scan-blog-teaser-juni-festival-snacks-drinks