Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Onlineshop
Element 1
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

September står i vinens og øllens tegn: vores nye tilbudsavis er ude

Inden kalenderen lige om lidt siger efterår, har vi den smukke sensommertid i vente: Dagene bliver efterhånden kortere, men september har stadig et par lune aftener og solrige dage med til os. Stemningen er helt særlig, når træernes blade langsomt begynder at skifte farve.

Hvorfor ikke nyde den storslåede overgang mellem sommer og efterår med et godt glas vin på terrassen? Det er en dejlig måde at opleve årstiderne på – og så er september også startskuddet på vinhøsten i Europas vinregioner. Forkæl dig selv og dem du holder allermest af med lidt kvalitetstid i en travl hverdag. Læs mere om italiensk vin her.

September betyder derudover også: oktoberfest. Det er nu, ølentusiaster fra hele verden valfarter til München for at fejre deres yndlingsdrik, eller forvandler deres haver og terrasser til en Biergarten. Det kan selvfølgelig også mærkes i Handewitt, hvor vi har et stort udbud af lækre øl til billige priser.

Hvad end du nu har fået lyst til at åbne en flaske kvalitetsvin eller vil dykke ned i en spændende verden af øl, så kom forbi Scandinavian Park Handewitt og spar penge. I vores grænsebutik finder du selvfølgelig også de andre, dejlige grænsevarer: Slik, sodavand og spiritus til billige priser. Vi glæder os til dit besøg.

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
23.08. - 26.09.