Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Sensommerglæder: Vores nye tilbudsavis er ude

Endelig er de her – vores nye tilbud har ramt butikken! Og det kunne næsten ikke ske på et bedre tidspunkt. For efter et par forhåbentligt afslappende sommermåneder, har hverdagen igen sit greb om os. Derfor bør vi forkæle os selv ekstra meget.

For eksempel med et udsøgt glas rødvin om aftenen, en frisk hvidvin til maden eller en rosé på terrassen – ædle dråber fra internationale vinhuse finder du i vores sortiment. Med vores store udvalg indenfor gin, whisky og rom kan også longdrink-entusiaster være sikre på, ikke at gå hjem med tomme hænder: Lad dig inspirere af vores imponerende sortiment for spirituosa. Som bonus kan du også opfriske din viden om gin & tonic ved at læse mere om den tidsløse klassiker lige her.

Foretrækker du til gengæld en kold humledrik, så venter dig et kæmpe øl-udvalg, hvor du med garanti finder netop din yndlingsøl til fyraftenen. Vil du vide mere om den traditionsrige drik, så læs med her. Server knasende chips og snacks til, så bliver det ikke mere hyggeligt.

Må det gerne være lidt sødt? Opdag sukkergodt fra nær og fjern i vores afdeling for slik og i rigelige mængder. Hvad end du er til lakrids, vingummi eller chokolade, vi har noget til enhver smag. Det betaler sig under alle omstændigheder at besøge os i Scandinavian Park.

Måske vil du slutte grillsæsonen 2020 af med manér – så finder du naturligvis også alt godt til middagsbordet hos os i Handewitt. Dyk ned i en verden af grænsevarer direkte bag grænsen, og glæd dig til skønne stunder i sensommeren!

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
20.08. - 23.09.20