Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 20
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 20
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Alt godt til december – nye tilbud fra ScandiPark

Den søde adventstid er over os, og det er nu, vi hygger ekstra meget med familien i den hjemlige stue. For hvad kunne være bedre, end at samle sine nærmeste efter en rask gåtur i vintervejret, og nyde en kop te samt lidt til den søde tand? Alt, hvad der hører denne unikke tid på året til, får du til små priser i ScandiPark i Handewitt. Tag fx børnene med i køkkenet og kast dig ud i et fælles bageprojekt: Lækre ingredienser som ren, rå marcipan, overtrækschokolade, nougat, mandler, hasselnøder og kakaopulver finder du lige nu på tilbud i grænsebutikken i Handewitt.

Er der ikke tid til hjemmebag? Så har vi naturligvis også et imponerende udvalg indenfor kiks, kager og chokolade samt slik klar til dig: Køb skandinaviske favoritter fra Anthon Berg, Karen Volf, Tom’s eller Marabou, eller fyld fx indkøbsposen med Merci, Toblerone, Ritter Sport og Kinder chokolade. Kan du lide at spare tid, så anbefaler vi dig i øvrigt at shoppe dine varer hjemmefra via vores gratis forudbestilling – så står dit indkøb klar til afhentning, næste gang du er i Handewitt.

Når den derimod står på solid julefrokost, er det bestemt en god idé at have det hjemlige lager fyldt godt op med favoritdrikkevarerne: I vores grænsebutik venter dig pantfrie sodavand og øl til enhver smag og til attraktive priser. Husk, at du som noget helt nyt også kan oprette en digital eksporterklæring. Ædle spirituosa og internationale vine, der løfter middagen op i nye højder, samt eksklusive champagner og bobler til nytårsfesten med dine kære, finder du naturligvis også hos os. Vi glæder os til at se dig i ScandiPark.

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
19.11. - 31.12.