Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søndag
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Klar, parat, jul! ScandiParks nye tilbudsavis er ude

Vinteren er atter over os, og i mange familier findes julepynten og -musikken frem igen. Når temperaturerne falder udenfor, stiger hyggeniveauet som bekendt indendørs: Der skal blot stearinlys og varme uldsokker til – og selvfølgelig lidt godt til ganen. Og sidstnævnte får du selvfølgelig til billige priser i ScandiPark.

Hvad end du foretrækker chokolade, vingummi eller lakrids: Opdag dine favoritsnolder i vores nye tilbudsavis, der er fyldt med lækre grænsevarer på tilbud. Udover søde sager kan du naturligvis også købe billige sodavand og pantfrie drikkevarer samt dejlige vine. Er du til ædle dråber af høj kvalitet? Så må du ikke misse tilbuddene i vores temaavis, Mr. Scandis Finest: Spar masser af penge på spændende slags whisky, rom, gin og vodka – tilbuddene gælder til og med 6.1.2022.

Og året kan selvsagt ikke gå på hæld uden en overdådig julefrokost – eller to. Hvis du er lige så vild med god mad som vi er, så husk at deltage i vores aktuelle konkurrence, og vær med i lodtrækningen om en lækker julefrokost i Gasthof Handewitt til ti personer. Læs mere her.

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
18.11. - 07.01.