Tilbudsavis fra grænsebutik Scandinavian Park: Gør en god grænsehandel

Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Smag på sommeren med de nye tilbud fra Scandinavian Park

Kan du også mærke det? Nu er vi ved at nå den tid på året, hvor vejret sørger for lidt bedre humør hos os alle. Det gør altså også virkelig noget ved én, når man kan starte dagen med at nyde sin morgenmad på altanen eller i haven. Måske mødes kollegerne for at spise frokosten udenfor i stedet for i kantinen. Og derhjemme bliver bordet dækket i det fri.

Sommermånederne er jo bare ensbetydende med aktiviteter under åben himmel. Om man skal til festival og feste til live-musik, tager en rask cykeltur eller slapper af med en god bog ved stranden. Det er nu, vi starter grillen, stiller teltet op eller pakker picnic-kurven!

Og endnu gladere bliver man, hvis man tilmed kan spare penge. Derfor er det en god idé at komme til Handewitt ind i mellem. Her kan du fylde lageret op med alt, hvad der gør din sommer ekstra lækker. Se dig for eksempel omkring i vores store afdeling for øl, og snup et par kasser af din favorit med! Denne måned er der bl.a. et godt tilbud på økologiske Tuborg. Vi har ligeledes et imponerende udvalg af forfriskende sodavand, som glæder både de store og de små i familien. Har du nogensinde hørt om en sommer uden grill? Det har vi ikke. Alt det gode fra slagteren fås i store mængder i vores køledisk! Køb dejlige grænsevarer i Scandinavian Park! Slik, øl, vin og spiritus til lave priser.

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
24.05. - 20.06.