Tilbudsavis fra grænsebutik Scandinavian Park: Gør en god grænsehandel

Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Bold og bajere – nye tilbud fra Handewitt

Vi behøver vist ikke at forklare nærmere, hvad der sker i juni 2018. Det bliver varmt, der er VM, det er tid til at starte grillen og få noget koldt at drikke. I Handewitt får du de bedste priser til lige netop det. Tag for eksempel tre kasser Slots (3x 24 dåser à 0,33 l) til kun 129,99 DKR eller et 5-liters-fad Budweiser (5 % vol. alk.) til kun 74,99 DKR. Til børnene har vi et stort udvalg sodavand på tilbud: Der er tre kasser Faxe Kondi eller free til 159,99 DKR, der er to kasser Mountain Dew til 109,99 eller 2x 10 Capri Sun med 0,2 l i hver til kun 29,99 DKR. Vi ønsker en god shoppingtur og en masse mål ved VM!

Vind en Nova Motors scooter

I samarbejde med vinmærket Ruffino har vi sat en ny konkurrence i gang. Du kan nu vinde en sej Retro-Scooter af mærket Nova Motors. Den sorte farve og den rene stil trækker blikke og opmærksomhed uanset hvor du kører hen. Lad den varme vind suse i dit ansigt med denne fine præmie. Det er totalt nemt at være med. Se mere på vores facebookside, hvis du ikke er oprettet som bruger på det sociale medie kan du godt være med alligevel. I grænsebutikken finder du tilmeldingssedler. 

Held og lykke!

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
18.05. - 21.06.