Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Klar til sommer: Vores nye tilbudsavis er ude

Fra morgenmad til aftensmad til dessert: I ScandiPark kan du købe ind til alle dagens måltider. Start fx din lørdag morgen med en lækker kop kaffe, kakao eller te og nyd et stykke brød med chokoladepålæg til – hvad end du er til Nutella, Milka hasselnøddecreme eller MilkyWay-pålæg, så finder du din favorit i grænsebutikken i Handewitt. Efter weekendens morgenmad følger måske en udflugt i det fri, og her er en iskold forfriskning i form af en lækker sodavand bestemt på sin plads.

Når sulten melder sig hen på eftermiddagen eller om aftenen, og hvis vejret holder tørt, så kan vi meget passende tænde op for grillen. Lækker grillmad som grillpølser, grillbacon, og spareribs finder du ligeledes i ScandiPark i Handewitt. Server en velsmagende øl eller vin til og afslut dagen på bedste vis med dine favoritgrænsevarer til lavpris.

Skal det være noget til den søde tand eller står den på en eksotisk cocktail i aftentimerne? Så læg vejen forbi ScandiPark og fyld dit personlige lager af slik, chokolade og spirituosa op til små priser: Whisky, rom, gin og vodka samt snolder i lange baner finder du ligeledes i vores aktuelle tilbudsavis. Vi glæder os til at se dig!

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
20.05. - 23.06.