Tilbudsavis fra grænsebutik Scandinavian Park: Gør en god grænsehandel

Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag
Mesterlige tilbud fra Scandinavian Park

VM i håndbold er slut, og det har været en kæmpefest i de to værtsnationer Danmark og Tyskland. Hos os i Scandinavian Park fortsætter håndboldfesten med en spændende konkurrence. Der er 15x 2 billetter til Bundesligakampen SG Flensburg-Handewitt mod VfL Gummersbach den 18. april 2019 på højkant. For at være med i puljen skal du blot svare på et spørgsmål på vores facebookside. Det lyder: Hvilken spiller i den aktuelle trup har været i klubben længst? Klik her for at komme direkte til opslaget: Facebook

Og selvfølgelig har vi også en del nye tilbud til dig. For eksempel forskellige vine i miniflasker med en størrelse på kun 0,02 l. De er perfekte til alle jer, der ikke drikker vin så tit, men godt kan lide et glas i ny og næ. Eller hvis du skal bruge lidt vin til madlavningen, men ellers ikke drikker så meget. En smule rødvin i saucen til bøffen eller lidt hvidvin til fisken kan gøre en stor forskel for dit måltid. Med vores små flasker med kun 2 dl i hver har du altid en nyåbnet vin ved hånden, hvilket også er smart, hvis du får gæster, der kun vil drikke et enkelt glas.

Flere tilbud på blandt andet slik, sodavand, øl, vin og spiritus finder du i vores aktuelle avis ”Mesterlige tilbud fra Handewitt”.

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
01.02. - 28.02.