Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Onlineshop
Element 1
Mandag - lørdag
kl. 9 - 20
Søndag
kl. 11 - 20
* Lukket den 1. januar
og langfredag
opening times

Alt til påsken: Vores nye tilbudsavis er ude

Der er mange grunde til, at vi elsker april! Forårets komme er blot en af dem. Mange af os ordner blomsterbedet eller starter en hovedrengøring i de hjemlige rammer.

Hører du til dem, der nyder det milde aprilvejr i den hjemlige have eller på altanen? Alt, hvad der gør denne tid på året til ren forkælelse, finder du til små priser i Scandinavian Park: Køb pantfrie drikkevarer og nyd en kold sodavand eller øl til fyraften. Eller lad dig inspirere af vores store udvalg indenfor spirituosa, og afslut dagen med en forfriskende cocktail – mulighederne er mange. Selvfølgelig har vi også alt til den søde tand.

Tjek vores aktuelle tilbudsavis, og vær sikker på ikke at misse netop din favorit. Vi glæder os til at se dig.

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
26.03. - 27.05.20