Tilbudsavis fra grænsebutik Scandinavian Park: Gør en god grænsehandel

Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Alle gode gange 13 – de nye tilbud fra Handewitt er her!

Så blev det endelig marts, og prøv nu lige en gang at gætte, hvem der har fødselsdag i denne måned? Korrekt, det er vores alle sammens grænsebutik Scandinavian Park. Nu er det allerede 13 år siden, at vi åbnede dørene for vores supermarked for første gang. Om det bringer uheld? Tværtimod: Mere end 150 tilbudsaviser senere skaber vi stadig begejstring blandt unge og gamle med skarpe priser på slik, sodavand, øl, vin og spiritus. Ud over det er der også rigtig mange penge at spare på hygiejne- og plejeprodukter samt rengøringsmidler, f.eks. til at gøre autocamperen i stand med, inden du tager af sted på ferie for første gang i 2019. Se mere på temasiden i vores tilbudsavis.

Den store fødselsdagskonkurrence på Facebook

Vores jubilæum skal selvfølgelig fejres med maner, og derfor har vi skabt en helt ny fødselsdagskonkurrence. Vi udlodder præmier hver dag i over en måned på vores facebookside, for eksempel champagne og chokolade. For at holde spændingen oppe vil vi her endnu ikke røbe, hvornår de forskellige dagspræmier udloddes. Det får du at vide på vores facebookside. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er som regel at skrive en kommentar i feltet. Klik her, og prøv lykken: Facebook

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
01.03. - 04.04.