Tilbudsavis fra grænsebutik Scandinavian Park: Gør en god grænsehandel

Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Mr. Scandis Weight Winners – de nye tilbud er på gaden

Nu går det løs igen! Ti måneder efter den store sæsonfinale 2017 går vi ind i en ny runde med vores største og skøreste konkurrence Weight Winners. Her er reglerne:

Hver torsdag kl. 15 trækker vi en vinder blandt alle, der har tilmeldt sig ugeprisen. Vinderen kontaktes direkte og kommer til Handewitt søndag kl. 12. Der bliver han vejet og får så mange præmier, at de matcher hans kropsvægt. For eksempel: Klaus vejer 73 kg – Klaus får 73 kg Amarula Likør.

Og det bliver endnu vildere: I den anden uge af konkurrencen må vinderen tage en ven med op på vægten for at forøge gevinsten. I uge tre vejes der tre personer og sådan fortsætter det, indtil den store finale, når otte personer vejes op i benzin eller diesel fra team tankstation.

Sådan skete det at Lara Brehmer vandt 890 liter brændstof til bilen i fjor. Efter en stor afslutningsfest blev balancevægten kørt tilbage til Waagen Wulff. Men nu er den her altså igen, og fra nu af kan du tilmelde dig, for at få chancen til at vinde din yndlingspræmie. 

24 timer åbningstider:

OBS: Fra den 22. juni til den 23. august –stort set hele sommeren over – har vi døgnåbent igen fra mandag til lørdag:

Mandag til lørdag: kl. 0-24
Søndage: kl. 11-23

Det er perfekt til alle jer, der arbejder i dagtimerne, ikke kan sove om natten eller er på vej sydpå. Scandinavian Park ligger meget tæt på motorvejen A7, som er den direkte forlængelse af danske E 45. Foruden at du kan spare en masse penge på slik, sodavand, øl, vin og spiritus i vores grænsebutik, er der mange andre ting du kan få ordnet her. For eksempel kan du få vasket din bil eller campingvogn, du kan tanke til billige priser og du kan købe tilbehør samt reservedele. Hvis du trænger til at hvile dig, er der også mulighed for at overnatte hos os i din campingvogn eller autocamper. Se alle vores butikker her: klik

Og hav en god sommer!

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
22.06. - 23.08.