Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Onlineshop
Element 1
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Det juler i Handewitt: Vores nye tilbudsavis er ude

Stearinlys på bordet, julehjerter og -stjerner i vinduet, æbleskiver i ovnen eller panden og årets julekalender på tv: Vi elsker december! Adventstiden rimer i særdeleshed på samvær med familie og venner. Det er nu, vi skruer op for alt hvad der hedder kvalitetstid med vores kære.

Snart er det endelig juleaften, og mens forventningens glæde stiger hos store og små, kan et blik i Scandinavian Parks nye tilbudsavis bestemt betale sig. For her har vi samlet et bredt udvalg af lækre grænsevarer som slik, sodavand, øl og internationale vine til små priser: Alt, hvad der får hyggen frem i julestuerne. Selvfølgelig er der også kvalitetsspirituosa og mousserende vine til de festlige lejligheder i livet. Har du en chokoladeelskende ven eller spiritusentusiast i familien, så finder du garanteret også den ene eller anden gaveidé i vores sortiment.

Som et lille plus kan du derudover glæde dig til fire populære produkter til eksklusiv lavpris – Mr. Scandis XMAS DEALS er nemlig tilbage! De fire produkter er stærkt nedsat og tilbuddene gælder kun i en særlig perdiode. Læs mere om vores XMAS DEALS lige her: Så er du sikker på ikke at misse din favorit deal. Vi ser frem til dit besøg!

 

 

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
22.11. - 02.01.20