Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Onlineshop
Element 1
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Priser i topform: Vores nye tilbudsavis er ude

Vi tager afsked med januar – en grå og regnfuld tid – og går ind i en ny måned med god fornemmelse. Vi kan selvfølgelig ikke spå om, hvor mange solskinstimer februar har med til os. Men vi kan allerede nu sige, at der venter dig en måned med fantastiske tilbud, der sørger for godt humør, uanset, hvad vejrguderne må byde på. For naturligvis har vi samlet det bedste fra grænsehandel-verdenen til dig – vi har med andre ord ”priser i topform”. Er du håndboldfand? Vi udlodder lige nu billetter til kampen SG Flensburg-Handewitt mod MT Melsungen i Flens-Arena den 4. marts.

Februar er nok den korteste af årets tolv måneder. Men den byder trods alt på hele to highlights: Vinterferie og fastelavn. Måske er du en af de heldige, der har udsigt til en uges time-out. Skal du sydpå med dem, du holder allermest af – eller nyde tiden i de hjemlige rammer? Det betaler sig under alle omstændigheder at planlægge et visit i Scandinavian Park Handewitt. Skru op for nydelsen med et udsøgt glas vin, en ædel spirituosa i aftentimerne eller din favoritchokolade.

Skal katten slås af tønden eller er det bare tid til at forkæle ungerne med deres yndlingssnolder? Se dig omkring i vores store afdeling for slik og lad dig inspirere. Der er med garanti noget til enhver smag: Vingummi, lakrids, chokolade og bolsjer. Ses vi?

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
30.01. - 26.02.20