Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 10 - 18
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 18
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Velkommen 2021 – vores nye tilbudsavis er ude!

Her i januar nyder vi den rolige stemning i kølvandet på de til tider hektiske helligdage, mens vi vender blikket mod dét, som 2021 måtte bringe. Efter en anderledes, men forhåbentlig alligevel skøn juleferie, der har stået helt i den nærmeste families tegn, er det nye år allerede skudt godt i gang – ikke mindst med de nye tilbud, der netop har ramt butikken i Handewitt.

Kold årstid er lig med hygge…
… og så har kvalitetstid med familien jo altid sæson! Derfor er det naturligvis en god idé, at have det hjemlige lager fyldt op med lidt til den søde tand. Har du fået nok af kransekage, pebernødder og brunkager for denne gang? Så kom til ScandiPark og fyld indkøbsvognen med dine favoritgrænsevarer – vi har altid et stort udvalg af slik, chokolade, vingummi og lakrids samt sodavand til absolut fordelagtige priser. Perfekt til en vinterlig filmaften med børnene! Står den i stedet på en god bog eller god musik i tosomhedens tegn? Så husk at få en ædel whisky, gin, rom eller vodka med hjem til denne anledning. I grænsebutikken i Handewitt finder du et stort udvalg af kvalitetsspirituosa, herunder med garanti også din favorit til små penge. Udover alle de fantastiske grænsevarer kan du i øvrigt også spare penge på hygiejne- og plejeprodukter. Opdag vores sortiment for husholdningsartikler og køb fx håndsprit, håndsæbe, engangshandsker og meget mere.

Spar penge – og tid!
Vil du mere end at købe billigt ind? Så anbefaler vi at bruge vores gratis Click & Collect: Køb ind hjemmefra og fortæl os, hvornår du kommer forbi os – så pakker vi og stiller dine varer klar til afhentning. I den forbindelse kan du i øvrigt også udfylde din digitale eksporterklæring, der gør det endnu nemmere for dig at spare panten på dine drikkevarer.

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
09.01. - 03.02.