Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Onlineshop
Element 1
Mandag – fredag
kl. 10 - 19
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 19
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Friluftslivet kalder! Tjek vores aktuelle tilbud

Foråret 2020 bliver uden tvivl en tid, vi aldrig glemmer. Flere ugers lockdown har påvirket os som samfund – og ikke mindst som mennesker. Det er vigtigt, at vi i fællesskab fortsat følger myndighedernes råd: Vi holder afstand og er opmærksomme på hygiejne.

Samtidig glæder vi os over, at samfundet så småt er begyndt at åbne op igen. Dét og sommerens komme giver anledning til at forkæle os selv ekstra meget. Snyd ikke dig selv for superstærke tilbud fra Scandinavian Park – spar masser af penge på både slik, drikkevarer, vin, øl og spiritus samt en lang række praktiske husholdningsartikler.

Og hvad er bedre end at tage på udflugt i det grønne med dine kære? Pak tasken med grilltilbehør, lækre sodavand og lidt til den søde tand - så står intet i vejen for en helt igennem fantastisk tid under åben himmel. Husk at tage dine dåser med hjem igen og skån på den måde naturen. Vi glæder os til at se dig!

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
26.03. - 24.06.20