Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Køb stort ind til små penge: Vores nye tilbudsavis er ude!

Udflugter i naturen, campingferie og kvalitetstid med familien: Vi håber, du har haft en fantastisk sommerferie. Måske har også du forkælet dig og dine kære ekstra meget, her de sidste par uger. Hvis dit personlige lager af lækkerier er ved at være tømt, så kan du rette op på det nu! ScandiParks nye tilbudsavis er nemlig udkommet – og den er fyldt med alle de dejlige grænsevarer, som gør hverdagen lidt sødere.

Gå fx på opdagelse i vores sortiment for slik og chokolade, og find dine favoritter til lavpris. I ScandiPark i Handewitt får du både kendte mærker fra Danmark og spændende sager fra hele verden. Hvad end du foretrækker lakrids, vingummi, karameller eller chokolade – i grænsebutikken i Handewitt går du ikke forgæves.

Selvfølgelig har vi også et stort udvalg af lækre drikkevarer til enhver smag. Vil du forkæle familien med læskende sodavand i weekenden? Eller vil du skåle for fyraftenen med en kold øl? Køb dine drikkevarer hos os! Husk at udfylde eksporterklæringen, så sparer du også panten.

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
19.08. - 22.09.21