Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Onlineshop
Element 1
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Tid til forkælelse: Vores nye tilbudsavis er ude

Hvad betyder efterår for dig? For mange af os står oktober naturligvis i efterårsferiens tegn. Er du en af de heldige, der kan se frem til et par fridage, så er det en ekstra god idé at tjekke vores tilbudsavis ud. Hvad end du drager mod fjerne himmelstrøg eller nyder tiden i de hjemlige rammer: Hos os finder du alt, hvad der forsøder de kølige efterårsdage – til lave priser.

Efterår er uden tvivl synonym for blæst, flotte farver – og hjemmebag. Heldigvis har vi alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til bagning. I vores store sortiment finder du lige, hvad du skal bruge til dit bagværk: Marcipan, nougat, overtrækschokolade og nødder i mange variationer. Som et lille plus har vi aktuelt et særligt stort udvalg af ædle spirituosa på tilbud.

Om du foretrækker en kraftig rom, en krydret whisky eller en sød likør – der er noget til enhver smag. Og hvad er oktober egentlig uden kvalitetstid med dine kære efter en lang dag på arbejde? Gør fyraftenen ekstra hyggelig ved at tilberede lidt lækkert at drikke. Den behøver ikke altid stå på te eller irish coffee: Mulighederne er mange. Find inspiration til smagfulde efterårscocktails lige her.

Køb billigt ind i Scandinavian Park Handewitt, og vær sikker på at gå efteråret i møde med alt, hvad der skal til: Sodavand, slik, øl, vin og spiritus. Vi glæder os til at se dig.

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
27.09. - 24.10.