Blog Konkurrence: Scandinavian Park - DA - da

ScandiPark

Helt vildt sporty! Måååååål i ScandiPark

scan-blog-header-sg-dk

Mange har for længst gættet det: Vi elsker håndbold! Det er heller ingen hemmelighed, at vi har helt særlige bånd til SG Flensburg-Handewitt. ScandiPark har nemlig igennem mange år været det tyske topholds trøjepartner – og er det stadig. Er du lige så håndboldtosset som vi er, og følger du SG Flensburg-Handewitts kampe, så har du med garanti også spottet Scandinavian Parks logo på spillernes trøjer. 

Spændende konkurrencer for håndbold-entusiaster

Derfor udlodder ScandiPark også regelmæssigt billetter til SG Flensburg-Handewitts hjemmekampe. Konkurrencerne informerer vi løbende om på vores Facebook og Instagram. Lige nu kan du fx vinde 15 x 2 billetter til kampen d. 5. 3. 2023, hvor SG Flensburg-Handewitt spiller mod HSV. Gå ind på vores Facebook-side og skriv i en kommentar under opslaget til konkurrencen, hvem du vil afsted med – så er du med i lodtrækningen. 

Et partnerskab, der er kommet for at blive

Det er selvfølgelig ikke tilfældigt, at Scandinavian Park på den måde er knyttet til netop SG Flensburg-Handewitt: vi passer bare sammen! For ligesom SG Flensburg-Handewitt lægger også vi stor vægt på værdier som den gode holdånd, succes og internationalt samarbejde. Naturligvis er det ikke mindst kærligheden til Skandinavien, der forbinder os. 

Skandinavisk flair i Handewitt

Mange af spillerne kommer nemlig fra enten Danmark, Norge eller Sverige. Selvom de har flyttet teltpælene til Flensborg Fjord, behøver de ikke at undvære produkter fra hjemlandet: De kan heldigvis købes i Scandinavian Park! I vores grænsebutik får man både søde og salte sager samt læskende drikkevarer fra Skandinavien – og til enhver lejlighed. 

Hvad end håndboldherrerne er på udkig efter noget lækkert til morgenbordet, lakrids, syltede rødbeder eller hotdog-tilbehør til en hurtig frokost, vingummi, chokolade og chips til weekenden eller pantfrie drikkevarer til når der skal skåles for sportslige succeser: Vi har altid et stort udvalg af varer på tilbud

På hjemmebane ved Flensborg Fjord

SG Flensburg-Handewitts skandinaviske spillere kan derfor til enhver tid forsyne sig med deres yndlingsprodukter. Det er da den bedste forudsætning for at kunne give den maks gas på banen! Og det gør de altid – men i særdeleshed når de spiller i FlensArena, hvor holdets hjemmekampe afholdes. Det er altid en unik oplevelse for sports-entusiaster at opleve sådan en kamp og være med fra sidelinjen! Vi taler af erfaring. Den enestående stemning skyldes også de fysiske rammer: Der er plads til hele 6 500 mennesker i FlensArena, dertil kommer 1 500 ståpladser – dermed har FlensArena den største ståpladstribune i den tyske håndbold bundesliga!

scan-blog-teaser-sg-de-dk