Blog ScandiPark i Handewitt: Mr. Scandis Truckwash - DA - da

Mr. Scandis Truckwash

Bag kulisserne hos vaskehallen til lastbiler

scan-hp-blog-truckwash

Autocampere, minibusser, varevogne og trucks trodser vind og vejr – og derfor bør de også vaskes regelmæssigt. Derudover er det selvfølgelig også langt sjovere at køre med en strålende ren bil. Men hvordan vasker man sit køretøj både grundigt, hurtigt og komfortabelt? Det bedste er jo at opsøge en moderne vaskehal, hvor der er plads til de helt store køretøjer – og sådan én har vi i ScandiPark. På vores rasteplads er det ingen problem at forkæle sin autocamper, minibus eller truck med en tur i vasken. I Mr. Scandi Truckwash er vaskehøjden 4,2 meter og gennemkørselshøjden er på 4,35 meter. Dermed er vores vaskehal egnet til at vaske både lastbiler og campingbusser. Vaskehallen er tresporet, og der er derfor masser af plads til at rense køretøjet fra alle sider. Det betyder også, at der ikke er lang ventetid.

Ren begejstring: 1.000 køretøjer pr. måned

Det er et tilbud, som rejsende og truckere, der holder en pause nær den dansk-tyske grænse, sætter stor pris på, fortæller Heiko Rasmussen, der er chef på stedet. Hver måned kører omkring 1.000 køretøjer igennem Mr. Scandis Truckwash. Og i ferierne er det endnu flere. Heiko Rasmussen er, udover vaskehallen, også ansvarlig for tankstationen team Tankstelle og Mr. Scandis Carwash, der ligeledes er placeret på området ved ScandiPark. Så dét er en travl og spændende arbejdsplads, hvor det aldrig bliver kedeligt.

scan-grafik-blog-truckwash-2

På farten: også til campister

Det er populært at tage på campingferie – sådan har det også været før corona. Krydser man den dansk-tyske grænse i forbindelse med ferien sydpå, så er ScandiPark det perfekte sted at holde en pause. Ikke bare for at fylde tanken eller når køretøjet skal en tur i vaskehallen, men også for at købe lækre grænsevarer til rejsen. Og så er Skandic & Nordic Reisemobile GmbH din adresse, hvis der skal foretages reparationer på autocamperen eller hvis du mangler campingudstyr. Ja, nok er ScandiParkvikke en campingplads; men du finder faktisk både overnatningsmuligheder og sanitære faciliteter hos os, så du kan få en god nats søvn inden turen går videre.

Vil du videre mere om ScandiPark? I 2021 havde vi besøg af den lokale TV-station, NDR. Reportagen er på tysk og kan ses her!

scan-grafik-blog-truckwash-3
scan-grafik-blog-truckwash-1