Service i Scandinavian Park gränshandelsbutik

I SHOPPINGCENTRET SCANDIPARK

Service betyder allt för oss i vårt shoppingcentrum och i stormarknad i Scandinavian Park. Med början i våra långa öppettider – 7 dagar i veckan, måndag–söndag till 22 – erbjuder vi allt du behöver för en lugn shopping. Även kundvagnar för rullstolsburna är därför en självklarhet, för shopping utan hinder är mycket mer bekvämt. Även våra handikappstoaletter saknar hinder.

Naturligtvis blir familjer med småbarn också omhändertagna på bästa sätt. För att inte tala om parkering precis framför dörren.

Därutöver har vi särskilda serviceerbjudanden för campingentusiaster och truckers. Vi uppdaterar alltid vår webbsida med våra erbjudanden och event.

Service i Tysklands bästa gränscenter

En kæmpe indkøbsoplevelse syd for grænsen

Vi er ikke bare vilde med dejlige grænsevarer, her i ScandiPark grænsebutik i Handewitt. Også den gode service vejer tungt hos os. I Scandinavian Park gør vi os altid umage med at yde den bedste kundeservice. Vores ønske er, at vores kunder går fra grænsebutikken både med en indkøbskurv fyldt med billige øl, slik, vin, spirituosa, sodavand og chokolade og med en følelse af, at ScandiParks service bare er i top.

Service i grænsebutikken ScandiPark

Når vi siger, at vi vil give kunderne en uforglemmelig indkøbsoplevelse i Handewitt ved Flensborg, så mener vi det. Den gode service starter allerede ude på Scandinavian Parks parkeringsplads, der er stor og rummelig. Her er der plads til både personbiler, personbiler med trailer og autocampere samt busser. Modsat mange andre butikker i Tyskland har ScandiPark grænsebutik desuden åbent alle ugens syv dage, også på de fleste helligdage. På den måde kan du shoppe grænsevarer i ScandiPark i Handewitt ved Flensborg hele ugen.

Den gode service fortsætter indenfor: Scandinavian Park

Når du går ind i ScandiPark grænsebutik, vil du lægge mærke til de brede gange og de forskellige indkøbsvogne, der står parat til dig. Og så er der god plads til at komme rundt i grænsebutikken, også hvis du har børn med eller er kørestolsbruger. Har du brug for hjælp, når du shopper billige grænsevarer i Handewitt? Vores venlige personale er der for dig! Leder du efter en særlig vin, sodavand, øl, slik, spiritus eller chokolade, så tag gerne fat i en af ScandiParks medarbejdere.

ScandiParks forudbestilling – service allerede inden du besøger grænsebutikken

Det er altid en oplevelse at slentre igennem ScandiPark grænsebutik i Handewitt og shoppe billige grænsevarer. Men som del af den gode service kan du også benytte dig af ScandiParks Click & Collect – og købe billige sodavand, drikkevarer, slik, chokolade, vin, øl og spirituosa digitalt. Forudbestil dine varer og fortæl os, hvornår du kommer til Scandinavian Park for at hente dem. Så sørger vi for, at dine grænsevarer står klar til afhentning. Dét er god service!

Scandinavian Park rasteplads i Handewitt: Meget mere end grænsevarer

Vælger du at shoppe dine grænsevarer via Scandinavian Parks Click & Collect, sparer du tid i Handewitt. Og så kan du fx fint kan besøge ScandiParks naboer: Ved siden af grænsebutikken venter Mr. Scandis Funpark, Mr. Scandis Carwash og Mr. Scandis Truckwash på dig og familien. Ta’ en tur i legelandet Mr. Scandis Funpark eller vask bilen i vaskehallen Mr. Scandis Carwash. Er du kørt til Handewitt med autocamperen, kan du vaske den i vaskehallen Mr. Scandis Truckwash. Ja, i Scandinavian Park er god service meget mere end billige grænsevarer og stærke tilbud. Kom til Handewitt og oplev ScandiPark sammen med familien! Vi glæder os til at se dig i grænsebutikken ved Flensborg!