Onlineshop
Element 1
Mandag – Lørdag
kl. 00 - 24
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 23
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Eksklusive tilbud: XMAS DEALS

Mr. Scandis XMAS DEALS er tilbage! Vi nærmer os julen med hastige skridt, og traditionen tro forkæler vi vores kunder med fire forrygende adventstilbud. Du husker det måske fra sidste år: Hver uge får du et udvalgt populært produkt fra vores sortiment til absolut lavpris. Gå ikke glip af din yndlingsdeal – læs om de eksklusive særtilbud nedenfor:

25.11 – 1.12: Britisk klassiker – After Eight
En sød pebermyntecreme svøbt i et overtræk af ædel mørk chokolade – After Eights fine chokoladeplader, der kom på hylderne i 1962, er i dag fast bestanddel af britisk juletradition. Også herhjemme er vi vilde med denne himmelske slik. Nyd After Eight til din Earl Grey en kold vinterdag, eller forær en pakke i værtgave, hvis du skal til julefrokost. Som første XMAS DEAL i rækken får du 3 pakker à 400 g til kun 49,99 DKR.

2.12 – 8.12: Svensk drøm – Marabou
Den måske mest elskede chokolade i Skandinavien og ikke mindst i Danmark. Fra Stockholm ud i verden: Marabou har, siden produktionen gik i gang i 1916, indtaget en fast plads i enhver chokoladeelskers hjerte. Og det kan vi så godt forstå – for intet er bedre, end et stykke lækkert Marabou, der langsomt smelter på tungen. Forkæl dig selv, eller én du holder af, med den svenske herlighed: Som XMAS DEAL nummer to får du 3 pakker Marabou, forskellige slags, til kun 39,99 DKR.

9.12 – 15.12: Snacktid – Nic Nac’s
Kan du trænge til en lille pause fra det søde? Så er Nic Nac’s et godt bud. Her får du nemlig knas med knas på – ristede jordnødder, omhyllet af et crunchy lag bestående af blandt andet majsmel. Smagen er salt og krydret: Ideel til en kølig fyraftensøl eller lækker vin. Server Nic Nacs til næste filmaften og skru op for hyggen. Køb Nic Nac’s, 800 g, til kun 33,33 DKR.

16.12 – 24.12: Cin, cin – Aperol
Den italienske likørklassiker er en sand favorit om sommeren – men Aperol er bestemt også en nydelse på kolde vinteraftener. Bland f.eks. hvidvin, æblejuice, mangosaft, lidt kanel og nellike, tilsæt en sjat Aperol og opvarm det hele i en gryde: En nem og hurtig varm cocktail, som du kan nyde alene eller i selskab med dit yndlingsmenneske. Vores sidste XMAS DEAL tilbud til dig: En flaske Aperol, 0,7 l, til kun 59,99 DKR. Max. 6 flasker pr. person.

Spar masser af penge med Scandinavian Park Handewitt – vores fire udvalgte XMAS DEALS er eksklusive særtilbud, der kun gælder i de nævnte perioder. Men vi har selvfølgelig et hav af andre brandgode tilbud klar til dig: Besøg vores grænsebutik og gør et kup – køb chokolade, sodavand, øl, vin og spiritus til billige penge. Vi glæder os til at se dig.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
25.06. - 19.08.