Onlineshop
Element 1
Mandag – fredag
kl. 10 - 19
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 19
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Weight Winners 2019 – vi er tilbage med årets skøreste konkurrence!

Endelig er årets muligvis skøreste konkurrence tilbage i Scandinavian Park! De kommende uger står nemlig helt i vægtens tegn, når du igen kan blive ”vejet og fejret”. Vær med i lodtrækningen og så er det måske dig, der inviteres op på vores store balancevægt i grænsebutikken i Handewitt. Alle, der har udfyldt blanketten på vores hjemmeside eller i parken, er med i puljen.

Og sådan fungerer det: I syv nye runder af Weight Winners trækker vi én vinder ugentligt. Tilmeldingsfristen er hver torsdag kl. 15. Kort efter bliver den heldige vinder trukket og kontaktet. Vedkommende kommer så til os om søndagen, hvor balancevægten fra Waagen Wulff står klar. På den ene side tager vinderen plads, og på den anden side – ja, der bliver der fyldt godt op med lækre varer, indtil der opstår ligevægt. Dét i sig selv er allerede vildt, men det er ikke alt. For i uge to må personen tage en ven med op på vægten. I uge tre vejes tre personer op i klassiske grænsehandelsvarer, og så fremdeles. Det fortsætter til den store finale, hvor 7 personer kan få den helt store gevinst med hjem. Produkterne, der står på højkant, skifter hver uge. Men vi garanterer, at alle syv gevinster er helt fantastiske:

Søndag, den 30. juni: 1 person vejes op i Captain Morgan
Søndag, den 7. juli: 2 personer vejes op i Marabou
Søndag, den 14. juli: 3 personer vejes op i Drostdy Hof
Søndag, 21. juli: 4 personer vejes op i Pepsi
Søndag, 28. juli: 5 personer vejes op i Royal
Søndag, 4. august: 6 personer vejes op i Coca Cola
Søndag, 11. august: 7 personer vejes op i Carlsberg

Tilmeldingen er ganske simpel og tager ingen tid, så grib chancen og vær med. Måske er du den heldige, der vinder kilovis af chokolade, sodavand eller øl. Kan du ikke vente? Så tjek traileren og få en forsmag på, hvad der venter i Scandinavian Park Handewitt.

 

 

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
26.03. - 24.06.20