Vine fra Italien
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

La Dolce Vita: vin fra Italien i Scandinavian Park

Det er kun få år siden, at det første man tænkte på, når man hørte ”Italiensk vin”, var Chianti. Men efterhånden er mange andre druesorter også blevet populære. Landets form strækker sig over mange breddegrader – fra grænsen til Østrig og Schweiz til Middelhavet. Over hele landet er vejrforholdene velegnede til dyrkning af vin. Det er grunden til, at der gror ca. 1.000 forskellige druesorter i Italien.

Siden 1992 sørger en ny vinlov for, at meget strikse kvalitets- og smagskriterier opfyldes. Vin har altid været meget populær i Italien. Men før i tiden købte og drak man hellere importvarer fra nabolandet Frankrig eller fra Spanien. I dag er sydeuropæerne dog ret så stolte af deres hjemlige druer. Og det har de meget god grund til: Mærker som Verosso, Allumea eller Vivaldi er kendte langt ud over ”støvlelandets” grænser. De blå druer, som rødvin laves af, er klart i overtal. Men der laves også meget gode hvidvine med de grønne druer. Den fremragende Frascati Coppiere for eksempel.

Denne og mange andre fine vine fra ”Bella Italia” får du i Scandinavian Park Handewitt. Vi har en af Nordtysklands største vinafdelinger i vores grænsebutik. Grundet vores store importmængder kan vi tilbyde dem til meget lave priser. Følgende ”italienere” har vi på tilbud lige nu: Allumea, Masca del Tacco Appassimento, Mastino Scaligero Valpolicella, Ripasso Superiore og Frascati Coppiere.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
24.05. - 20.06.