Verdensklasse
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Verdensklasse – nu går det løs!

Den 14. juni starter VM, og vi glæder os til mange spændende fodboldaftener med alt, hvad der hører til: Grillmad, snacks, softdrinks, øl og snaps.

Det danske hold spiller sin første kamp den 16. juni. Modstanderen er Peru. Det er 36 år siden, at de har været med til en VM-slutrunde. De kvalificerede sig med en kneben sejr over New Zealand, men de må bestemt ikke undervurderes. Vi er dog positive mennesker, og regner stærkt med en sejr til vores landshold. Og for hvert mål, der bliver scoret, vil vi drikke en Pisco. Det er Perus nationaldrik – en brændevin lavet på druer. Den fås i mange forskellige styrker, helt fra 30 % alkohol til over 50. Så den må bestemt heller ikke undervurderes.

Det er derfor meget vigtigt at få en god omgang mad inden kampstart. Dommeren sætter spillet i gang klokken 18, så der er masser af tid til at starte grillen og spise inden. I Scandinavian Park Handewitt får du et stort udvalg af kød og pølser til meget billige priser. Kul, briketter og optændingsbriketter kan du ligeledes købe her. Og hvis du godt kunne tænke dig en ny grill, er vores grænsebutik det rigtige sted.

For at komme i den rette stemning, vil vi gerne benytte lejligheden til at præsentere jer for vores helt egne verdensstjerner:

Argentina: Santa Ana, Trapiche Oak Cask, Norton Barrel Select
Chile: Sunrise Concha y Toro, Santa Christina, Palo Alto Reserva
Danmark: Egekilde, Faxe, Slots
Tyskland: Erdinger, Paulaner, Ruppertsberger
Frankrig: Ladubay Crémant de Loire, Joseph Cattin Pinot Gris, La Chasse Prestige
Spanien: Freixenet Brut Cordon Negro, Carmina Luna, Juan de Juanes Valencia
Sydafrika: Mulderbosch, Silverboom, Nederburg

Fandt du din favorit? Så ses vi sikkert snart i Handewitt. Hvis den ikke er med på listen, så prøv at se i vores onlineshop, i tilbudsavisen eller her hos os i grænsebutikken!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
01.02. - 28.02.