Værktøj fra Scandinavian Park
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Selvgjort er velgjort: Værktøj fra Scandinavian Park

Alle og enhver ved jo, at man får masser af pantfrie sodavand og øl til billige penge i Scandinavian Park. At vi har en af Nordtysklands største vin- og spiritusafdelinger er heller ingen hemmelighed. Men der er én ting, der altid er overraskende for kunder, som er her for første gang. Det er, at vi også har en del praktiske redskaber. For eksempel værktøj til meget lave priser.

Du kender det sikkert godt: Det er søndag og lige pludselig får man lyst til at lave noget ved huset eller ved lejligheden. Man vil helst gå i gang med det samme, men så mangler der en afgørende ting. Det være sig malerruller, malertape eller afdækning. Det er ret ærgerligt. Så sørg endelig for altid at have det hele liggende, så du kan starte, når lysten melder sig. Du kan få rigtig meget grej i Scandinavian Park Handewitt alle ugens dage.

I vores sortiment har vi blandt andet pensler og ruller i forskellige størrelser samt afdækningsplast og tape til alle jer DIY-malere derude. Engangshandsker er også gode at have i huset, når der skal males. Dem får du selvfølgelig også hos os. Skruetrækkere har vi i forskellige sæt med 9, 26 eller 34 dele – alt efter hvad dit behov er. Har du i forvejen meget værktøj liggende derhjemme? Så kan vi anbefale vores smarte værktøjskasse til opbevaring. Den får du lige nu til kun 59,99 DKR.

Så husk lige at tage et kig på vores værktøj, næste gang du er i Scandinavian Park. Det kan altid svare sig. Scandinavian Park har meget mere at byde på end slik, sodavand, øl, vin og spiritus. Her får du det hele på ét sted. Vi glæder os til at se dig!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
24.05. - 20.06.