De beste tilbud fra Scandipark

ScandiParks nye tilbudsavis er ude

Juletilbud, XMAS-deals og lodtrækning i ScandiPark:

Shop, spar og vind i Handewitt!

We wish you a Scandi Christmas and a happy New Yeaaaaaar! Overalt glitrer og blinker det, indpakningspapir rasler, og en duft af gran og småkager ligger i luften: Juletiden nærmer sig atter!

Det er den perfekte anledning til at kigge forbi i Scandipark, som ligger tæt på E45/Autobahn A7. Her finder du alle ingredienser til kagebagningen såvel som de helt rigtige vine til din julemenu. Derudover kan vi tilbyde vi dig gunstige tilbud på mousserende vin og champagne, spiritus, læskedrikke samt vingummi og lakrids. Glæd dig til lækre specialiteter fra Scandipark og resten af verden.

Lige op til jul venter dig endnu flere højdepunkter i Scandipark: Vores XMAS-deals er tilbage! Hver uge kan du købe et nyt produkt til en utrolig pris! Og hvem ved? Måske er du så heldig, at julemanden har en bonusgave til dig: I samarbejde med Esmark udlodder vi en uges ferie i et 5-stjernet luksusferiehus ved Vesterhavet. Deltag nu!

Kalder alle tilbudsjægere:
Opdag stærke tilbud i Scandinavian Park

Billige grænsevarer til enhver lejlighed og altid til små priser: Dét er hvad du får i ScandiPark i Handewitt, nær Flensborg. Vores grænsebutik, beliggende nær den dansk-tyske grænse, byder på et kæmpe udvalg indenfor pantfrie drikkevarer, øl, sodavand, vin, spirituosa, slik, chokolade, dyrefoder og meget mere. Ca. én gang om måneden udkommer vores tilbudsavis, hvori du finder dejlige grænsevarer passende til årstiden til attraktive priser.

Der er forår i luften – friske tilbud fra Handewitt

Når temperaturerne bliver mildere, begynder vi at se frem til sommeren. Måske med en eksotisk cocktail eller vin samt dejlig chokolade, slik og lakrids. Og så ser vi selvfølgelig frem til påskefrokosten, hvor vi nyder god mad og lækre pantfrie drikkevarer: Fra påskebryg, øl, vin og mousserende vin – alt til festen finder du naturligvis i Scandinavian Park i Handewitt.

Sommer i Scandinavian Park, i Handewitt

Den varme tid på året er ofte lig med ferie, konfirmationer, studentergilder og fødselsdage. Står den på havefest med familien? Sodavand, cider, danskvand, øl, vin og spirituosa til spændende drinks er et must-have, når vi hygger i det fri. Køb dine drikkevarer i grænsebutikken i Handewitt, og husk at udfylde eksporterklæringen: Så sparer du også panten på mange drikkevarer. Alt til grillen får du naturligvis også i ScandiPark.

Tid til hygge: gør et kup i Handewitt

I efteråret skruer vi op for hyggen – også i ScandiPark! Det er nu, vi forkæler os selv med slik, chokolade, lakrids og vingummier. For hvad er en filmaften uden søde sager! Foretrækker du et godt glas vin, whisky, rom, vodka eller gin? Så gå på opdagelse i vores sortiment for spirituosa og vin og spar masser af penge.

Gå julen i møde med ScandiPark

Når kalenderen siger advent, er det tid til hjemmebag! Også her kan du spare penge: Køb marcipan, nougat, chokolade, kakao, nødder, mandler og meget mere i Scandinavian Park i Handewitt! Mangler du en gaveidé? Toblerone eller Marabou får du i XXL-version i vores grænsebutik. Eller skab glæde med en god whisky, rom, vodka, gin, vin eller champagner.

Klar, parat – spar!

Køb billige grænsevarer året rundt i Scandinavian Park – modsat mange andre butikker i Tyskland har vi også åbent om søndagen og på de fleste helligdage. Vi glæder os til at se dig i grænsebutikken i Handewitt!