Onlineshop
Element 1
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Tastings i Scandinavian Park: Et tilbageblik

Du husker det sikkert godt: Sidste år i november inviterede vi til tre eksklusive smagninger på restaurant Steak’n more. De velbesøgte arrangementer havde følgende temaer:

  • Whisky fra Skotland til Japan
  • Romrejse
  • Whisky Blending School

Udvalgte eksperter forklarede drikkenes fine detaljer til vores gæster. Ikke kun på teoretisk plan, men også med en masse smagsprøver og passende snacks.

Vores første arrangement handlede om, hvilken indflydelse skotsk whisky har på produktionen og smagen af japansk whisky. Der blev gjort rede for talrige ligheder og forskelle mellem disse to.

Ugen efter kunne vi hilse på Isaac Renouard Larivière. Den officielle repræsentant for Plantation Rum var vært for arrangementet ”Romrejse”. Han berettede om mange forskellige lokale ingredienser og produktionsmetoder. Af smagsprøver havde han rom fra blandt andre Trinidad, Jamaica og Barbados med i bagagen.

Til vores sidste smagning inviterede vi en ægte Master Blender. Han gav et spændende indblik i sin hverdag. De interesserede lyttere kunne afprøve deres nye viden i praksis lige efter: De fik den enestående mulighed at blande deres helt egen whisky og få den med hjem i en lille flaske.

Se billeder af arrangementerne her i vores fotoalbum:

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
03.01. - 29.01.