Tænk stort med Scandinavian Park

Tænk stort med Scandinavian Park

Det kan godt virke en smule overvældende, når man er i Scandinavian Park for første gang. For det er en grænsebutik langt ud over det sædvanlige. Det første man lægger mærke til er de meget brede gange, der gør det utrolig nemt at bevæge sig igennem butikken. Der er masser af plads til kunder og indkøbsvogne. Når man så har passeret det store område for dufte, makeup og hudpleje samt non-food-afdelingen, kommer man frem til drikkevarerne.

Foruden de lave priser på sodavand, øl, vin og spiritus venter der en overraskelse mere. Det drejer sig om de flotte ekstra store flasker i spiritusafdelingen. Der er for eksempel 4,5 l Absolut Vodka, Famous Grouse eller John Jameson. En fantastisk gave at have med til en fest, og den pynter også i det hjemlige barskab.

Børnenes øjne lyser op når man kommer over i den gigantiske slikafdeling. Og bare vent til de ser vores jumbopakker, som enten består af ekstra store stykker eller mange almindelige pakker, som har fået en ny fælles emballage. Det være sig den 1,6 kg tunge plade Marabou eller en kæmpe pakke Toblerone – børnedrømme bliver til virkelighed, når de små ser chokolade og andet godt i pakker, der har næsten samme højde som dem selv.

På vores facebookside har vi gang i en ny lodtrækning. Her er der en kæmpestor pakke Mentos på spil. Den heldige vinder modtager 8.880 gram af de lækre bolcher på én gang. Hvad du skal gøre for at være med i lodtrækningen får du at vide her på vores facebookside.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
18.05. - 21.06.