Onlineshop
Element 1
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Under solrige himmelstrøg: Vin fra Sydeuropa

Vejrforholdene i Italien, Spanien og Portugal tiltrækker år efter år talrige feriegæster. Men dermed ikke nok. Klimaet forlener desuden druesorterne, der dyrkes i de sydeuropæiske egne, med en helt særlig aroma. Det resulterer i fantastiske vine i en kvalitet ud over det sædvanlige. Derfor er det ingen tilfældighed, at traditionen for vindyrkning i de omtalte regioner dels rækker tilbage til flere tusinde år før vor tidsregning.

Således hører vindyrkningsarealet i Spanien i dag til de største verden over. Rioja, Spaniens mest berømte vinområde, er beliggende i den nordlige del af landet. Her er ca. 43.344 hektar dækket af vinmarker. I Italien og Portugal er den samlede størrelse af vindyrkningsregionerne godt nok mindre – begge lande hører dog stadig til verdens top ten, hvad angår dyrkningsarealet.

I Scandinavian Park har vi sammensat et enestående udvalg af ædle dråber – perfekt til enten at blive nydt i fællesskab med familien eller en kær ven, eller blive givet videre som gave. På denne måde kan du nyde den sydeuropæiske varme og lethed i de egne fire vægge, selv når kulden indtager Danmark. Hvad end du foretrækker rød- eller hvidvin, så taler smagen for sig selv og begejstrer såvel kendere som alle, der er ny i vinverdenen.

Er du på udkig efter en helt speciel delikatesse, vil vi anbefale at få fingrene i vinene Antica Corte Amarone Classico 2014 og Mastino Scalingero Valpolicella Ripasse Superiore 2014, som udmærker sig ved at være to særlig ædle af slagsen. Prøver du at vælge de grønne løsninger i hverdagen og gå efter økologi, når du er ude at handle, er Zensa IGT Primitivo 2018 eller vores Zensa Primitivo i den praktiske bag-in-box-kasse det helt rigtige for dig. Lys og let rosévin finder du ligeledes i vores vinsortiment – naturligvis til de kendte lave priser. Du kan fx spare op til 34 procent, når du køber 6 flasker The Wanted 2016/2018.

Valget er dit: Skal det være en Rosé, Chardonnay, Cabernet, Sauvignon eller Syrah? Vores vineksperter står klar til at hjælpe dig med at finde den passende dråbe, når du kigger forbi Handewitt op til adventstiden for at fylde december måned med smag og nydelse.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
30.01. - 26.02.20