Superfoods fra Scandinavian Park
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Uventede Kræfter: Superfoods fra Scandinavian Park

Er du ved at tabe pusten efter en lang dag ved skrivebordet eller på kontoret? Så prøv vores superfoods fra Scandinavian Park, før du drikker den næste kop kaffe eller griber efter et stykke chokolade. I vores tilbud finder du et hav af sunde snacks, som sørger for, at energireserverne hurtigt lades op igen – og smager himmelsk godt.

Nødder: Små snacks fyldt med energi

Nødder indeholder overraskende mange vitaminer samt mineraler og kostfibre. De forskellige indholdsstoffer gør allerede små portioner til sand hjernemad. Den sunde snack understøtter nervefunktionen, så cellerne – ligesom andet væv – bliver genoprettet hurtigere og regulerer stofskiftet samt immunforsvaret. På denne måde kan nødder fremme vores almene velbefindende samt ydeevne. Især i tider med forøget belastning eller vedvarende stress kan det derfor anbefales at konsumere nødder – og sammen med tørret frugt er de den perfekte ingrediens i din morgenmysli.

Chia: Superfrøet fra Sydamerika!

Chiafrø har en lignende virkning - en anden superfood, som alle taler om for tiden. Allerede hos de gamle aztekere var chiaplanten kendt for sin helbredende evne – i løbet af de senere år har chiafrøene også fundet vej til vore breddegrader. Og det er der mange gode grunde til: Allerede små mængder på 15 g dagligt har en positiv indflydelse på fordøjelsen, indeholder rigelige mængder af værdifulde næringsstoffer og holder dig længere kørende end sukkerholdige snacks. I vores grænsebutik i Handewitt ved motorvej E45 finder du bl.a. Rexim Chia Vital Mix, som du både kan nyde for sig selv og som ingrediens i din mysli eller lækre bowls.

Afprøvet og sund: Omega-3 fra fiskeolie

I mange tusinde år har fisk hørt til ernæringsgrundlaget i næsten alle kulturer. Den positive effekt af de værdifulde indholdsstoffer såsom omega-3 fedtsyrer samt A, D og E vitamin er gentagne gange blevet videnskabeligt bevist og har gjort især fiskeolie til en af de første ægte ”superfoods”. I Scandinavian Park tilbyder vi Möller’s omega-3 fiskeolie med citron til lavpris. Det særlige ved Möller’s omega-3: Den neutrale smag med lækker citron. Gør noget godt for din sundhed!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
01.02. - 28.02.