Spændende vin fra Italien

Spændende vin fra Italien

Hver gang man tror, at man har set det hele, dukker der en ny, spændende vin fra Italien op i Scandinavian Park. Og det er ikke så sært: I "støvlelandet" er der nemlig hele 20 vinregioner, og forskellen på druerne i nord og syd er kolossal. På grund af sin form strækker landet sig over mange breddegrader. Dette gør, at der er store forskelle i klimaet. Når vores eksperter er ude og se på nye sorter, belyser de alle vinens nuancer: Farve og struktur, duft og smag og sidst men ikke mindst finalen (eftersmag). Først når den mindste tvivl er udryddet, lander vinen på vores hylder. Og senere forhåbentligt i dit glas.

Hvis du tager et kig i vores aktuelle avis, ved du, hvad vi snakker om. Der er spændende tilbud på vin fra Pasqua, Appassimento, Zensa Primitivo, Solle Sori, Amicone, Ruffino, Antica og mange flere. Nogle af de førnævnte fås også i Bag-In-Box-beholdere. Disse er perfekte til udflugter eller ferier. De fylder ikke særlig meget, vejer næsten ingenting, og vinen kan holde sig i op til 6 uger, fordi der er ikke slipper ilt ind gennem taphanen. Kom og få en smagsprøve i grænsebutikken.

Er du tvivl om hvad du skal købe, så står vores eksperter klar med gode råd. Du er altid velkommen til at spørge, hvis du er interesseret i vin fra et bestemt land eller hvis du foretrækker en vis smag. Vores sortiment kan godt virke lidt overvældende og svær at overskue - det er et af Nordtysklands største.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
18.05. - 21.06.