Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Tid til en afkøling:

I ScandiPark Handewitt

Solen skinner fra en skyfri himmel, og du og familien nyder de milde temperaturer i naturen eller ved stranden? Sommer er bestemt noget af det bedste, vi ved. Og når sommervarmen for alvor gør sit indtog, er en forfriskning lige på sin plads!

Den perfekte afkøling – syd for grænsen
Ja, for i grænsebutikken i Handewitt finder du et kæmpe indkøbsparadis – og et imponerende udvalg af alt, hvad du behøver til den perfekte afkøling. Er det blevet tid til at fylde dit hjemlige lager af lækre drikkevarer op, så dyk ned i vores store afdeling med sodavand, øl og danskvand, og køb dine favoritter til attraktive priser. På den måde er du sikker på, at du ikke mangler noget de næste mange sommerdage.

Ren coolness i hjemmet
For hvem kan takke nej til en iskold Coca-Cola, Fanta eller Tuborg efter solbadet! Mange af de klassiske sodavand får du i øvrigt i diverse eksotiske smagsvarianter – mere sommerligt kan det næsten ikke blive. Har du fx smagt Fanta Strawberry Kiwi eller Coca-Cola Cherry? Vores anbefaling til dig, der vil servere en læskende drik på en lidt anden måde: Prøv at bruge din sodavand i en hjemmelavet sorbet, i ispinde eller i en mocktail. Mulighederne er mange og begejstrer med garanti både store og små sodavandsentusiaster.

ScandiPark er selvfølgelig kendt for at have et gigantisk sortiment af velsmagende grænsevarer: Her køber du ind, når du vil forkæle ganen med dine yndlingsvarer. Samtidig kan du faktisk også forkæle huden med alt, hvad den behøver i sommermånederne. For når vejrudsigten byder på solrige timer, er det vigtigt at have de passende plejeprodukter ved hånden – i Handewitt har vi solcreme og After Sun fra Nivea.

Smagsoplevelser i særklasse
Mens dagtimerne byder på solbad og oplevelser med familien, er aftentimerne afsat til afslapning. Rund dagen af med en hyggelig aften i tosomhedens tegn: Nyd et godt glas rosé på altanen, eller prøv en forfriskende blanding af hvidvin og danskvand. Server snacks i form af chips eller cashewnødder til, og glæd dig til en velfortjent timeout.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
24.06. - 18.08.