Sommer, sol og iskolde drikke

Sommer, sol og iskolde drikke

Der er mindst to gode grunde til at tage væske til sig: Den ene er at slukke tørsten eller undgå at den opstår, den anden er nydelsen af den lækre smag. Disse to kan med fordel kombineres. I Scandinavian Park Handewitt får du det store udvalg af alle tænkelige drikke.

Vand fås med eller uden brus samt forskellige slags med tilsat smag som for eksempel hyldeblomst, æble eller citron. Der er også juice og saftevand i alle tænkelige smagsretninger.

Alkoholfrie drikke

Af sodavand er der også et yderst varieret tilbud i Scandinavian Park grænsebutik. Fra aromatiseret danskvand over klassikere som cola, appelsin- eller citronvand i pantfrie dåser til de nye og populære energydrinks. Ejer du en SodaStream-maskine har du endda muligheden for selv at fremstille sodavand. Ganske enkelt med postevand fra hanen og en af de lækre smagsvarianter. Både maskinen og et hav af Watermix-varianter fås i vores grænsebutik i Handewitt. Alkoholfrie nydelsesmidler som kakao, te eller kaffe kan selvfølgelig også købes her.

Øl, vin og spiritus

Stor faglig ekspertise viser grænsebutikken med de kundevenlige åbningstider på området ”alkoholiske drikke”. For udover diverse ølsorter fra nær og fjern har vi også et af de største vinsortimenter i hele Slesvig-Holsten. For at finde rundt i det store udvalg, må man hjertens gerne henvende sig til en af de ansatte. Det samme gælder, hvis du er på jagt efter din nye eller gamle yndlingsspiritus. Vores fagfolk viser gerne vej og giver gode råd.

Prøv dig frem

Eksperterne i Scandinavian Park Handewitt deler ikke kun ud af deres baggrundsviden om drikkevarerne, de skænker tit og gerne også smagsprøver ud. Udsøgte vine står næsten altid fremme, så kunderne i vores grænsebutik kan danne sig et reelt indtryk af de forskellige slags. Udover det skænkes der også tit ud af diverse slags spiritus som for eksempel shots af whisky, rom eller vodka, der kan købes til billige priser. Se et udvalg af vores aktuelle highlights her nederst på siden. For at se hele tilbudsavisen, klik blot her: Aktuelle tilbud

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
22.06. - 23.08.